Ruby, mai elegantă ca niciodată! Ce surpriză ne pregăteşte vedeta

Ruby este una dintre cele mai iubite artiste din România și, cu peste 1,4 milioane de urmăritori pe Instagram, îşi merită cu siguranță locul în topul celor mai urmărite vedete pe Instagram de la noi. De pe pagina ei fanii pot afla oricând ce face, unde este şi cu ce se mai ocupă. Chiar și în timpul carantinei, Ruby a fost tot timpul prezentă în atenţia fanilor ei, inclusiv cînd a trecut prin spaima de a fi infectată cu Covid-19.

RomaniaTV.net
30 iun. 2020, 11:26

Ruby este mereu o apariție spectaculoasă, iar fanii săi îi așteaptă cu sufletul la gură fiecare postare nouă de pe social media. Cu silueta perfectă și felul de a fi plăcut, cântăreața adoră să se expună în ipostaze cât mai diverse.

Acum, cântăreața a postat o serie de fotografii de la un photo shooting în care e îmbrăcată ca o regină (sau, poate, prințesă?). Bineînțeles, una foarte sexi, îmbrăcată din cap până în picioare în aur.

„Prietena voastră Ruby pregătește ceva nou, o să vă povestesc TOT peste câteva zile. Ce vă pot spune acum e că în scurt timp o să vedeți pozele cu mine prințesă peste tot și că e un proiect la care mă bucur mult să particip!”