Ruby, pusă la zid de propria bunică. Ce a nemulțumit-o pe bătrână: „Mamaia mereu a fost obsedată de frumusețe”

Toată România știe cât de atașată este Ruby de bunica ei care a crescut-o și care i-a fost alături în toate momentele bune și mai puțin bune din viață.

24 mart. 2023, 13:10
Ruby, pusă la zid de propria bunică. Ce a nemulțumit-o pe bătrână: „Mamaia mereu a fost obsedată de frumusețe”
Ruby, pusă la zid de propria bunică. Ce a nemulțumit-o pe bătrână

Ruby, pusă la zid de propria bunică. Chiar dacă majoritatea bunicuțelor sunt cunoscute pentru faptul că își îndoapă la propriu nepoții, bunica lui Ruby o ceartă pe artistă din cauza kilogramelor în plus.

Citește și Momente cumplite pentru Ruby. Vedeta a tras o sperietură zdravănă din cauza bunicii sale

Ruby, pusă la zid de propria bunică

Artista a dezvăluit recent că bunica sa o cerată din cauza obiceiurilor alimentare nesănătoase, dar și pentru kilogramele pe care le-a acumulat.

„Mamaia mereu a fost obsedată de frumusețe și de sexoșenie și este foarte atentă la ceea ce mănânc, la ceea ce beau, adică mă ceartă că beau doar suc, că mănânc într-una dulciuri și fel și fel de prostii. Mă bucur că am nutriționistul care îmi suflă în ceafă!”, a declarat Ruby, la Antena Stars.

Cu toate acestea, Ruby a mărturisit că în aceste momente are un nutriționist care o ajută să aibă grijă de alimentația ei și să rămână în formă.

„Acum un an jumate aveam în jur de 41 de kilograme, toată lumea se plângea că sunt prea slabă, iar mamaia se certa cu ei, spunând că așa trebuie să fiu. Ei îi place să fiu slăbuță și să se asigure că nu mă îngraș. Eu mă simt mai bine dacă am un pic de cărniță pe mine, să fiu puțin mai volubilă, să am de ce să mă apuc, dar mamaiei nu îi place. Mamaiei îi place să mă îngrijesc, să fiu frumoasă, deșteaptă și bogată. Nu își dorește prea mult de la viață”, a precizat artista

Ruby a tras o sperietură zdravănă din cauza bunicii sale

Ruby a vorbit despre sperietura pe care a trăit-o din cauza celei mai importante persoane din viața ei, bunica Gherghina.

Vedeta a dezvăluit că bunica ei s-a trezit în urmă cu puțin timp cu un ochi roșu, iar vedeta s-a speriat foarte tare. De teamă să nu i se fi întâmplat ceva grav, acestea au mers de urgență la doctor. Totul s-a rezolvat, așa că vedeta a putut sta liniștită. Ea a mai spus că cea mai mare dorință a ei este ca bunica sa să fie sănătoasă.

În ceea ce privește planurile de viitor, Ruby spune că de obicei nu își face prea multe, pentru că nu își dorește să fie dezamăgită în cazul în care acestea nu îi vor ieși.

Pentru cântăreață, bunica reprezintă cel mai frumos și prețios dar de la Dumnezeu. Bătrâna este cea care a crescut-o pe artistă încă de la vârsta de trei ani, deoarece părinții ei au fost nevoiți să plece la muncă în străinătate.

„Am o relație specială cu ea, ca orice nepoată cu mamaia ei sper. Dacă nu, eu v-aș spune tuturor să vă iubiți bunicii cel mai mult, pentru că sunt cei mai drăguți și cele mai mari bogății din viața noastră și atât timp cât îi avem trebuie să îi adorăm.

Eu o ador pe mamaie și am o relație specială cu ea. Este normal, ea m-a crescut, m-a educat. Părinții mei au fost plecați la muncă în străinătate, iar eu am rămas în grija ei. A făcut în așa fel încât să nu simt lipsa și dorul nimănui. A umplut orice gol ar fi putut exista”, a declarat Ruby în urmă cu ceva timp.

Citește și Ruby a plâns în hohote la concert, cu gândul la Nosfe. Artista cânta melodia „Condimente” făcută în colaborare cu regretatul artist