Ruby REVINE în muzică! „Nu pune la suflet”, videoclip XXX alături de What’s Up

După o pauză de aproape şase luni, Ruby a revenit în lumea muzicală cu o nouă piesă şi cu un nou videoclip de excepţie. Pentru că, de data aceasta, artista a dorit să aducă puţină noutate în repertoriul ei, noua sa creaţie este în colaborare cu binecunoscutul What’s Up.

RomaniaTV.net
19 feb. 2015, 09:48

Deşi Ruby se află în Africa, unde filmează de zor la show-ul „Sunt celebru, scote-ma de aici!”, staff-ul său i-a pregătit o surpriză. Mai exact, aceştia i-au lansat noua piesă „Nu pune la suflet”, melodie ce este în colaborare cu What’s Up.

Ruby, surprinsă APROAPE GOALĂ în compania unui CÂNTĂREŢ LOGODIT

Pentru că Ruby şi-a obişnuit fanii cu apariţii incendiare, şi în acest nou videoclip artista apare în ipostaze sexy, ce va încinge imaginaţia bărbaţilor. Noua piesă a lui Ruby a fost produsă în studiourile DeMoga Music, dar lansată alături de casa de discuri Cat Music, iar videoclipul a fost regizat de Lazăr Cercel.

„Până acum am mai scris versuri pentru piesele mele, dar de data asta m-am implicat mult mai mult decât de obicei. Este o piesă de dragoste, din care toate fetele şi femeile trebuie să înveţe că nu au de ce să stea într-o relaţie care nu duce nicăieri, iar în momentul în care devin nefericite trebuie să ia măsuri”, a spus Ruby, despre noua ei melodie, potrivit celor de la trăieştemuzica.ro.

De asemenea şi What’s Up a declarat tot pentru susa citată că: „Să lucrez cu Ruby o fost mereu o plăcere. Este un artist efervescent, cu multă personalitate şi totodată o foarte bună prietenă. Aveam de mult în plan să facem o piesă împreună”.

Citeşte şi  CUPLU ŞOC în showbiz. Ruby, dezbrăcată, îi prepară micul dejun lui What’s UP FOTO