Ruby şi-a oripilat admiratorii: Foarte urât îţi stă, nu te supăra pe mine, dar parcă eşti un porc

Ruby este, fără îndoială, noua fată rea din showbiz-ul de pe la noi. Cântăreaţa cu pictorial în Playboy îşi ţine fanii pe jar pe contul său oficial de Facebook, unde postează periodic imagini care mai de care mai deocheate. Cu ultima fotografie, bruneta şi-a oripilat admiratorii virtuali.

21 ian. 2013, 20:40

Ruby, pe numele său real Ana Claudia Grigore, le arată tot fanilor ei. După ce a apărut în Playboy, cântăreaţa nu se mai sfieşte să-şi expună „dotările” pe Facebook. Periodic pe pagina cântăreţei apar poze care mai de care mai deocheate, însă de această dată bruneta a ales să-şi surprindă altfel fanii. Luni seara, Ruby a postat o fotografie care i-a adus numeroase mesaje din partea prietenilor virtuali, mesaje nu tocmai plăcute.


„Foarte urât îţi stă, nu te supăra, dar parcă eşti un porc. Păcat de tine că erai frumuşică…”, a scris Cosmina.
 
Ruby araţi oribil cu ăla în nas. Ştiu că îţi place, dar ascultă şi sfaturile fanilor tai. Nu vreau să aduc jigniri pentru că îmi place cum cânţi şi cum te îmbraci, doar că acum ai exagerat..pe bune„, a scris un alt fan.

Mesajele au curs pe pagina de Facebook. În doar două ore, cântăreaţa a strâns peste 250 de comentarii.

„Iţi mai trebuie două coarne”, a completat un alt prieten virtual.Eşti foarte frumoasă şi cred că ai fi şi mai frumoasă dacă ţi-ai scoate acel ‘belciug„, a mai scris un fan pe Facebook.