În plină pandemie de coronavirus, Ruby „a plecat în vacanţă”: „Vă invit pe insula mea din sufragerie”

În plină pandemie de coronavirus şi pentru că trebuie să stăm în casă, vedetele şi-au găsit diverse activităţi. Ruby, de exemplu, a ales să "plece în vacanţă" şi a reuşit.

RomaniaTV.net
27 mart. 2020, 18:34

Vedeta şi-a amenajat un mic colț relaxant, în apartamentul său. A întins un prosop pe parchet, pe un ecran imens a postat o imagine dintr-o vacanță exotică, a adunat în jurul ei toate ghivecele, apoi și-a imaginat, măcar pentru o oră, că se află undeva, departe, lipsită de griji: 

Vă invit pe insula mea din sufragerie ”, a scris artista pe conturile ei sociale. Fanii i-au trimis sute de aprecieri și au felicitat-o pentru acest joc de imaginație.

Ruby, relaţie de şase ani

Ruby are o relație de șase ani cu Robert, însă lucrurile nu sunt deloc roz între ei, ba din contră, se ceartă foarte des și se despart dacă așa simt. Artista și iubitul ei recunosc că amândoi sunt foarte încăpățânați, iar acest lucru le afectează de multe ori relația. Totuși, reușesc de fiecare dată să treacă peste orice ceartă, iar amintirile ceva mai neplăcute dispar ca și cum nu ar fi fost.

Citeşte şi: Ruby, probleme grave cu SILICOANELE: „Mi s-a desfăcut operaţia”

„Ăștia puteam fi noi. Suntem mai proști decât alții. O amenințare subtilă, îți bag șuruburile pe gât, ceva finuț, de dumincă după amiază. Suntem vărsători amândoi, încăpățânați amândoi. Tocmai pentru că ne cunoșteam latura asta am avut emoții pentru participarea noastră la „Asia Express’. Nu ne-am bătut, nu ne-am scos ochii. Ne-am despărțit de vreo 2 ori, ne-am despărțit înainte de Asia de multe ori, s-a dus și acasă, după iar s-a întors, după a venit și am plecat eu. Noi ne despărțim categoric, noi nu ne jucăm” a declarat Ruby.