Rudele lui Emi Pian au „încins” grătarele la cimitir. Comemorarea liderului Duduienilor s-a încheiat cu amenzi

Chiar în plină pandemie de COVID-19, rudele lui Emi Pian au mers la cimitir, unde au "încins" grătarele printre morminte pentru a cinsti memoria liderulu clanului Duduianu care a fost înjunghiat mortal. Angajaţii cimitirului "Tudor Vladimirescu" din Bucureşti au sunat la Poliţie, de teamă că ar putea fi sancţionaţi pe motiv c-ar permite astfel de "întâlniri". Ajunşi la locul de veci al lui Emi Pian, poliţiştii i-au găsit pe mai mulţi membri ai familiei interlopului lângă un grătar care sfârâia. Comemorarea a luat sfârşit numai după ce au fost aplicate mai multe amenzi, scrie Gândul.

RomaniaTV.net
06 nov. 2020, 06:42
Rudele lui Emi Pian au „încins” grătarele la cimitir. Comemorarea liderului Duduienilor s-a încheiat cu amenzi

La trei luni de la moartea lui Emi Pian, familia acestuia a mers la cimitir pentru a-i cinsti memoria. Printre morminte, rudele interlopului au încins grătarele, fără să ţină cont de regulile impuse de autorităţi pentru a limita răspândirea infecţiei cu noul coronavirus.

Pentru că au observat că atmosfera devenise tot mai „aprinsă”, angajaţii cimitirului „Tudor Vladimirescu” de pe Șoseaua Antiaeriană au sunat la Poliţie, conform Gândul.

În momentul în care au ajuns la locul de veci al lui Emi Pian, poliţiştii i-au descoperit pe mai mulţi membri ai familiei fostului interlop alături de grătarul care sfârâia. Rudele fostului lider al clanului Duduianu au încercat să-i convingă pe agenţi să continue pomana.

Potrivit sursei citate, au fost date cinci amenzi în valoare de 2.500 de lei, câte 500 de lei de persoană.

Soţia lui Emi Pian crede că acesta a fost omorât „la comandă”

Soţia interlopului Florin Mototolea, zis Emi Pian, crede în continuare că uciderea liderului clanului Duduianu a fost premeditată.

„Emi era ca un ghimpe” pentru mulți, mărturieşte văduva interlopului înjunghiat mortal în noaptea de 4 august.

“De ce am ieșit să vorbesc? Pentru că mă doare inima, mă doare sufletul, am trei programe pe zi. Plâng dimineață, plâng la prânz și plâng seara. Și nu plâng, urlu! (…)

Nu se poate așa ceva! Totul a fost planificat, nu a mai acceptat nimic din partea lui Emi, la ce mod, la caterincă, la glume. Nu îl acceptau acolo pentru că erau jocurile lor, ei acolo își făceau bani mulți și Emi pentru ei era un ghimpe. La ei în familie au mai fost arestați pentru crimă”, spune văduva lui Pian, conform Gândul.

Emi Pian, ucis la o partidă ilegală de barbut

Crima a avut loc pe 4 august în cartierul Giuleşti din Capitală. Florin Mototolea, zis Emi Pian, a fost înjunghiat de Richard Emanuel Gheorghe, în urma unui conflict verbal care s-a încheiat tragic. În locuința respectivă fusese organizată o partidă ilegală de barbut la care au participat mai mulți interlopi din București.

VIDEO Haos acasă la Emi Pian. Sute de persoane, fără mască, se calcă în picioare pentru a-l vedea pe liderul clanului Duduianu