Rudele lui Emi Pian cer ca Nicolae Duduianu, tatăl interlopului ucis, să fie scos din închisoare. S-ar fi făcut o cerere de învoire

Rudele lui Emi Pian cer ca tatăl interlopului ucis să fie scos din închisoare. Încarcerat la Penitenciarul Rahova, Pian senior a cerut autorităților să îl lase să își conducă fiul pe ultimul drum.

RomaniaTV.net
06 aug. 2020, 08:35
Rudele lui Emi Pian cer ca Nicolae Duduianu, tatăl interlopului ucis, să fie scos din închisoare. S-ar fi făcut o cerere de învoire

Apropiaţii vor ca toate rudele să participe la înmormântare interlopului Emi Pian, în special tatăl decedatului, care se află încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde îşi ispăşeşte o pedeapsă. Bătrânul ar fi făcut o cerere de învoire, exprimându-şi dorinţa să îşi conducă fiul pe ultimul drum.

Familia se va duce în cursul zilei de astăzi, la închisoare, care se află peste drum de casa lui Emi Pian, pentru a depune actele doveditoare, respectiv certificatul de deces. Cererea va fi analizată, de urgenţă, de o comisie, care va decide dacă i se va permite tatălui interlopului decedat să participe la înmormântarea fiului. Acest lucru depinde de activitatea sa din penitenciar şi dacă a dat dovadă. 

Imagini INCREDIBILE de la priveghiul lui Emi Pian. Florin Salam a îngenuncheat la căpătâiul interlopului VIDEO

Dacă cererea va fi admisă, Nicolae Duduianu va putea să participe la înmormântare, va primi o permisie de doar câteva ore, de asemenea va fi însoţit şi supravegheat în permanenţă de un angajat al penitenciarului.

Lovitură dură pentru apropiaţii lui Emi Pian

Miercuri, în prima zi de priveghi, când trupul neînsufleţit al lui Emi Pian a fost adus acasă de la INML, sute de persoane au venit, pentru a fi alături de familie. Foarte puţine persoane purtau mască de protecţie, iar de măsura distanţării sociale nici nu mai vorbim, toată lumea prezentă acolo se înghesuia către sicriu.

În urma acestei situaţii, atât Florin Salam, care a cântat la priveghiul liderului clanului Duduianu, cât şi alte zeci de persoane au fost amendate. Fratele lui Emi Pian, Laurenţiu Duduianu, a postat, în această dimineaţă, un mesaj pe pagina sa de Facebook, care îi va întrista pe apropiaţi.

Imagini INCREDIBILE de la priveghiul lui Emi Pian. Florin Salam a îngenuncheat la căpătâiul interlopului VIDEO

ANUNT IMPORTANT! VA rugam din suflet sa ne intelegeti durerea si tinand cont de situatia care este cu pandemia, sa veniti in grupuri mici de maxim 7 persoane! Va asteptam pe toti care vreti sa ne fiti alaturi cum ne-ati fost si pana acum, dar repet, sa ne organizam in grupuri mici! VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE!„, este mesajul postat de Laurenţiu Duduianu, fratele lui Emi Pian.