Rudele tinerei ucise şi incendiate în Ghimpaţi RUP tăcerea. Ultima discuţie cu Sabina: „S-a măritat cu cineva şi o să-şi ia copilul”

Dezvăluiri şocante, făcute de familia tinerei ucise şi incendiate pe marginea drumului în Ghimpaţi, judeţul Giurgiu. Rudele au povestit, sâmbătă, la România TV că au mers în urmă cu trei luni la Poliţia din Pantelimon pentru a o da dispărută pe Mihaela Sabina Mircea, însă au fost informaţi în urmă cu o săptămână de anchetatori că tânăra a fost dată în urmărire generală.  

RomaniaTV.net
07 nov. 2020, 18:10
Rudele tinerei ucise şi incendiate în Ghimpaţi RUP tăcerea. Ultima discuţie cu Sabina: „S-a măritat cu cineva şi o să-şi ia copilul”

Sanda, o rudă din familia tinerei, a declarat, în direct, la România TV că Sabina nu a mai trecut pe acasă de şase luni, lăsăndu-şi fiul de opt ani în grija familiei.

„Acum două luni de zile, ea ne-a trimis un mesaj pe telefon să vină să bage copilul înapoi la şcoala unde l-a înscris. A spus că ea s-a măritat cu cineva şi o să vină să-şi ia copilul să-l ducă la şcoală”, a precizat femeia.

Oamenii spun că, de atunci, nu au mai primit nicio veste de la Sabina şi au mers la Poliţie pentru a anunţa dispariţia.

„S-a dus sora mea cu o fotografie, cu copie după buletin, şi au dat-o dispărută. Cei de la Poliţie i-au cerut un număr de telefon, ori noi nu aveam niciun număr de telefon. Ce mai vorbeau copiii cu ea pe Facebook”, a mărturisit ea.

Rudele îl acuză pe poliţişti că nu au căutat-o pe Sabina

Mai mult, rudele au apelat la asistenţii sociali de la Protecţia Copilului pentru ca fiul Sabinei să fie îngrijit de autorităţi.

„Copilul este la noi pentru că nu aveam unde să-l ducem. Au venit de la Asistenţa Socială să-l ducem la Protecţia Copilului să-l lăsăm acolo şi ne-a spus că nu putem să-l lăsăm până când nu vine maică-sa, să vedem ce se întâmplă cu ea”, a mai precizat Sanda.

Familia Sabinei acuză Poliţia că nu a căutat-o pe tânără.

„Acum acum o săptămână, au venit după trei luni de zile, ne-au spus că au dat-o în urmărire generală”, a continuat femeia.

Mihaela Sabina Mircea, tânăra ucisă şi incendiată în Ghimpaţi, lucra la un salon de masaj

Familia tinerei spune că nu ştiu absolut nimic despre ce s-a întâmplat cu Sabina.

„Au venit şi au luat nişte probe ca să le verifice. Ne-au lăsat nişte documente. Am fost şi am dat declaraţie. Nu ne-a spus că e decedată, nu ne-a spus nimic”, a menţionat Sanda.

Sabina lucra la un salon de masaj din Bucureşti şi avea un copil cu un turc

Potrivit rudelor, Mihaela Sabina Mircea lucra la un salon de masaj din Bucureşti, „undeva pe la Unirea”.

„I-am spus să vină acasă pentru că copilul se simte rău. A spus că o să vină, e măritată”, a mai spus femeia.

Familia Sabinei crede că tânăra a fost răpită, sechestrată şi ucisă. Ultima conversaţie pe care oamenii au purtat-o cu ea le-a ridicat suspiciuni.

„Se mai auzea o voce de bărbat. Nu mi-a spus unde este plecată. Mi-a spus băiatul (fiul Sabinei) că se mai auzea o voce de bărbat. O învăţa ce să vorbească, Ne-a spus că e la muncă cu acte în regulă”, a mai precizat Sanda.

Întrebată cine e tatăl copilului Sabinei, femeia a explicat că este vorba despre un bărbat din Turcia.

„Tatăl copilului este un turc. E trecut copilul pe numele unui turc. Îi plătea o alocaţie copilului”, a mai menţionat ea.

Tânăra ucisă şi incendiată în Ghimpaţi a fost identificată. Primele imagini cu victima date de oamenii legii

Oamenii legii au reuşit să o identifice, după o săptămână de investigaţii, pe tânăra de 32 de ani ucisă cu bestialitate, băgată într-o valiză şi incendiată pe un câmp din Ghimpaţi, judeţul Giurgiu.

Este vorba despre Mihaela Sabina Mircea. Femeia era divorţată, avea un copil de opt ani pe care îl creştea singură şi era angajată. Locuia într-un cartier rezidenţial din oraşul Buftea din Ilfov

 


loading...