Rudele victimelor din Bascov se pregătesc de înmormântare. Criminalul a fost transferat din arest la spital

Rudele victimelor din Bascov au ridicat cadavre de la morgă şi se pregătesc de înmormântare. Între timp, criminalul de la Bascov a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și a fost mutat din arestul Poliției Argeș la Spitalul Penitenciar Mioveni, unde va primi tratament.

11 aug. 2022, 15:18
Rudele victimelor din Bascov se pregătesc de înmormântare. Criminalul a fost transferat din arest la spital

Trupurile neinsufletite ale celor cinci victime din Arges sunt ridicate joi de rudele distruse de durere. Medicii legististi sunt socati de ce au descoperit la necropsie si spun ca nu au mai vazut asa ceva.

Victimele erau membri ai aceleiaşi familii, inclusiv un copil de 5 ani. Toţi au fost ucişi cu sânge rece de un bărbat în vârstă de 53 de ani cu probleme psihice, rudă cu ei.

Citeşte şi: Detalii înfiorătoare despre crima din Bascov care a șocat o țară întreagă. Care ar fi fost, de fapt, motivul pentru care criminalul și-a ucis întreaga familie

Bărbatul cu probleme psihice care şi-a ucis pe 9 august sora, fratele, părinţii şi nepoata de doar 5 ani. Masacrul a fost descoperit de către cumnatul asasinului, medic militar în Piteşti. Acesta a scăpat cu viaţă pentru că nu era acasă.

Asasinul a fost prins într-o pădure din apropiere şi a încercat să se sinucidă, fiind imobilizat la timp.

Citeşte şi: Vecinul criminalului din Bascov care și-a ucis întreaga familie rupe tăcerea: „Era mai retras. Rar ieșea din casă, o dată pe săptămână, avea probleme de multă vreme”

Asasinul a fost arestat pentru 30 de zile, dar nu va rămâne în arest. Pentru este în evidenţa autorităţilor cu probleme psihice, criminalul a fost transferat la Spitalul Penitenciar Mioveni.