Rugăciunea lui Arsenie Boca pentru cei care îşi caută un loc de muncă. Face adevărate minuni

Rugăciunea lui Arsenie Boca îi ajută pe care care au rămas fără un loc de muncă să-şi găsească jobul potrivit. Se spune că această rugăciune face adevărate minuni.

15 aug. 2022, 12:27
Rugăciunea lui Arsenie Boca pentru cei care îşi caută un loc de muncă. Face adevărate minuni

Rugăciunea lui Arsenie Boca pentru cei care îşi caută un loc de muncă. Rosteşte-o în fiecare seară şi îţi vei găsi jobul perfect pentru tine.

Rugăciunea lui Arsenie Boca pentru găsirea unui job

Citeşte şi Rugăciunea de două cuvinte face minuni pentru sănătatea şi sporul casei. Rostită sâmbăta, rugăciunea din vis, spusă de Arsenie Boca, face minuni

În rândurile de mai jos vă prezentăm rugăciunea părintelului Arsenie Boca pentru găsirea unui loc de muncă,

Părinte Sfinte, Care de toţi porţi grijă şi eşti scăpare celor din nevoi, Te rog, vino degrabă în ajutorul meu, care doresc să îmi găsesc un loc de muncă, de pe urma căruia să-mi întreţin viaţa proprie şi a familiei mele. Doamne, ştii necazurile şi lipsurile care mă împresoară. Fie-Ţi milă de mine şi trimite-mi degrab ajutorul Tău.

Îndrumă-mă spre locuri potrivite şi spre oameni de nădejde. Milostive, Doamne, Cel ce îndreptezi paşii omului în această viaţă, caută cu iubire Părinteasca spre mine, care-Ţi cer ajutorul Tău, şi binecuvintează-mi cu har buna mea voire.

În îndeplinirea voinţei mele de a-mi găsi un loc stabil de muncă, te rog cu stăruinţă, Doamne, trimite-mi înger luminat, care să mă povăţuiască spre oameni de nădejde şi spre tot lucrul bun, să mă izbăvească de vrăjmaşii văzuţi şi nevăzuţi, de oamenii răi şi vicleni, de orice întâmplare rea.

Ca împlinindu-mi-se cu binecuvântarea Ta, Doamne, cererea mea, şi având de la Tine dar de sănătate, de putere de muncă şi de bună sporire, să-mi împlinesc temeinic munca mea, preamărind puterea şi mila Ta. Că Tu eşti Chivernisitorul vieţii noastre şi Cel ce toate le rânduieşti spre folosul nostru şi Ţie-Ţi mulţumim, Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh. Amin!”

Arsenie Boca s-a născut la data de 29 septembrie 1910, în Vaţa de Sus, județul Hunedoara. Acesta a rămas în memoria oamenilor ca fiind stareț al Mănăstirii Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus și apoi al Mănăstirii Prislop.

Părintele Arsenie s-a numit, de fapt, Zian Boca, prenumele nefiind unul inspirat din religie, așa cum s-ar fi așteptat majoritatea, ci mai degrabă face referire la zona în care s-a născut.

În actele înscrise în perioada venirii pe lume a fostului stareț se arată că prenumele a fost adaptat din limba maghiară și are legătură cu numele Jianu.

Arsenie Boca a lăsat în urma sa foarte multe povețe, însă puțină lume știe cum l-a chemat de fapt. Mai exact, părinții săi simpli de la țară, i-au dat la naștere un nume destul de rar.

Iosif şi Cristina, cei doi credincioși în familia cărora s-a născut părintele, i-au pus prenumele Zian, unul care nu este foarte des întâlnit în ziua de azi.

Arsenie Boca a stat timp de trei luni pe Muntele Athos, unde a experimentat viaţa duhovnicească. A ținut post 40 de zile, apoi s-a dus la Mănăstirea Sâmbăta de Sus. Pe data de 3 mai 1940 avea să fie tuns în monahism, când primeşte numele de Arsenie.

Părintele a fost arestat câțiva ani mai târziu, în mai 1948, și torturat de Securitate. Ieromonahul a fost acuzat că este legionar, lucru pe care l-a negat vehement. Ulterior, în anul 1951 a fost ridicat din nou de Securitate.

În perioada 1969 – 1989 a deținut un atelier de pictură și chilie la proaspătul înfiinţat aşezământ mănăstiresc de la Sinaia. A încetat din viață pe 28 noiembrie 1989 și a fost înmormântat la Mănăstirea Prislop.

Credincioșii vin în număr foarte mare la mormântul lui Arsenie Boca, din județul Hunedoara, pentru parastas, rugăciune, comuniune și liniște sufletească.

Citeşte şi Rugăciunea puternică a Părintelui Arsenie Boca pentru alinarea durerii şi izbăvirea de necazuri. A fost interzisă de comunişti