Rugbyşti din echipa naţională a României s-au luat la bătaie în club cu cei de la naţionala Spaniei

A fost scandal mare noaptea trecută într-un club din Botoșani. Mai mulţi jucători de rugby de la echipele naţionale ale României şi Spaniei şi-au împărțit pumni și picioare. După scandal, clubul a fost evacuat. 

RomaniaTV.net
23 feb. 2020, 08:31
Rugbyşti din echipa naţională a României s-au luat la bătaie în club cu cei de la naţionala Spaniei

Șapte jucători ai naţionalelor de rugby ale României și Spaniei au mers aseara trecută într-un club din Botoșani. La un moment dat, însă, după miezul nopții, pe fondul consumului de alcool și a unui schimb de replici mai acid între mai mulți jucători din ambele tabere, şapte jucători s-au luat la bătaie. Agenții de pază ai clubului au pulverizat spray lacrimogen în club şi au reuşit să îi despartă pe scandalagii. Toţi petrecăreţii au fost evacuaţi. 

Oamenii de ordine au apelat și serviciul 112, la fața locului ajungând mai multe echipaje de poliție. Deși plini de sânge, sportivii au refuzat să meargă la Urgențe, aceștia mergând direct la hotelurile unde erau cazați, fiind informați și antrenorii lor.

Poliția Botoșani s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție procedurală.