RUNE 14-20 noiembrie 2022. Runa JERA aduce veşti bune. Noutăţi de la pietrele mistice pentru toate zodiile

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 14-20 noiembrie 2022. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

13 nov. 2022, 07:01
RUNE 14-20 noiembrie 2022. Runa JERA aduce veşti bune. Noutăţi de la pietrele mistice pentru toate zodiile

RUNE 14-20 noiembrie 2022. Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

Horoscop rune 14-20 noiembrie 2022. Mihai Voropchievici spune ce zodii sunt binecuvântate de pietrele magice

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

ETALARE RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – Hagalaz : O situatie in care te afli este dincolo de controlul tau si este condusa foarte mult de fortele puternice ale vietii. Nu le poti opri. Incearca sa intelegi si sa simti puterea acesteia si sa o accepti, intelegand ca o schimbare radicala de viata sau de personalitate este ceva benefic pentru tine. Inevitabilul duce la aparitia a ceva nou, prin disparitia vechiului, indiferent ce gandim noi ca oameni despre acest proces.

Mihai Voropchievici a dezvăluit care este cea mai misterioasă zodie din horoscop

ETALARE RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – Jera: Asteapta-te la un rezultat pozitiv. Insa este devreme sa te culci pe proprii lauri ai victoriei. Esti aproape de succes, dar este nevoie sa treci prin toate fazele ciclului, fara exceptie. Iata care este dezideratul final – sa recoltezi ce ai semanat, dar si aceasta recoltare prespune un efort prin care e nevoie sa treci. Nu te poti relaxa acum, altfel risti sa pierzi totul.

ETALARE RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – Nauthiz: La nivel spiritual, aceasta runa  iti transmite mesajul ca sufletul tau simte nevoia unei inaltari. Sufletul se simte sarac si are nevoie de o imbogatire. Aceasta nemultumire spirituala te poate impiedica sa atingi abundenta in stare materiala.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.