Ruptura dintre Ronaldo şi Real Madrid este inevitabilă. Starul portughez e aproape de Chelsea

Cristiano Ronaldo nu mai e mulţumit cu statutul din Spania, fiind târât prin tribunale în cazul unei evaziuni fiscale de 14.7 milioane de euro. Recent, el a anunţat că atunci când juca în Anglia, la Manchester United, nu a avut niciodată astfel de probleme.

29 ian. 2018, 14:22
Ruptura dintre Ronaldo şi Real Madrid este inevitabilă. Starul portughez e aproape de Chelsea

Astfel, Abramovici vrea să profite şi-l curtează pe portughez, urmând ca-n viitor starul să evolueze la Chelsea. În cazul în care Real îl va transfera pe Eden Hazard, Cristiano e gata să facă rocada şi să ajungă din nou în Premier League.

Mutarea lui Alexis Sanchez la Manchester United a stopat practic revenirea lustianului printre „diavoli”, dar presa din Albion susţine că omul ce a câştigat cinci Baloane de Aur poate îmbrăca din vară tricoul celor de la Chelsea. Oricum, Ronaldo ar dori o schimbare, în campionat echipa fiind la 19 puncte distanţă faţă de liderul Barcelona, iar preşedintele madrilenilor refuză să-i mărească salariul, aşa cum se discutase în vara trecută, după câştigarea Ligii Campionilor.

Ronaldo la Chelsea ar fi o mutare extraordinară şi are sens. Chelsea are nevoie de jucători ofensivi, United e acoperită acum, şi Cristiano nu ar alege o echipă ca Liverpool sau Manchester City din cauza rivalităţii. Ar avea un conflict cu suporterii…„, au explicat ziariştii de la The Sun.