Rusia a cheltuit 100 de milioane de euro ca sa cumpere 45.000 de VACI! Planul ireal pe care Putin îl are cu vitele!

Vladimir Putin vrea ca Rusia să nu mai depindă de alimente importate, motiv pentru care are ca scop dezvoltarea şi modernizarea industriei produselor lactate. Acum, în cele mai multe cazuri, mulsul vacilor se face încă manual!

25 oct. 2019, 07:36
Rusia a cheltuit 100 de milioane de euro ca sa cumpere 45.000 de VACI! Planul ireal pe care Putin îl are cu vitele!

Rusia a interzis acum cinci ani gouda olandeză şi parmezanul italian şi a devenit ţara din Europa cu cel mai mare import de vaci de rasă, dar şi de instalaţii moderne de muls fabricate în Germania şi Suedia.

Astfel, Rusia a cumpărat deja 45.000 de juninci în valoare de aproximativ 100 de milioane de euro, din UE, potrivit datelor vamale, devenind cel mai mare importator european pentru un al doilea an la rând. Numărul de vaci aduse din afara ţării este dublu față de 2016.

Rusia ridică BOMBARDIERELE NUCLEARE de la sol. Demonstraţie de forţă a lui Vladimir Putin

Totul face parte dintr-un plan ambițios al lui Vladimir Putin de a transforma Rusia dintr-un important importator de lapte într-un mare producător, în următorii opt ani. Pe termen lung, Rusia și-a stabilit obiectivele de vânzare a laptelui pe cea mai mare piață dintre toate, China.

Rusia a reuşit deja să-şi asigure din producţie proprie necesarul de carne de pasăre și carne de porc, iar acum încearcă acest lucru şi cu laptele şi produsele din lapte.