RUSIA a declasificat DOSARE SECRETE: Extratereştrii au baze militare pe fundul lacurilor şi oceanelor

Marina rusă a declasificat dosarele secrete în care au fost consemnate, de-a lungul timpului, mai multe întâlniri cu nave extraterestre.

01 iun. 2014, 12:22
RUSIA a declasificat DOSARE SECRETE: Extratereştrii au baze militare pe fundul lacurilor şi oceanelor

Inregistrarile dateaza, in mare masura, din perioada comunista si au fost consemnate fenomene stranii si inexplicabile cu care s-a confruntat armata rusa intr-o perioada de aproximativ 50 de ani.

Chiar inainte ca informatiile sa devina publice, s-a format o echipa de cercetare, condusa de un fost ofiter in marina rusa si cercetator celebru a fenomenului OZN, Vladimir Azhazha, care a emis teorii concludente cu privire la aceste fenomene.

DOSAR SECRET. MII de OAMENI au fost MARTORI. O navă extraterestră a tranzitat SUA în anul 1977

„Cincizeci la suta dintre intalnirile cu OZN-urile s-au petrecut in apa, fie in oceane, mari sau lacuri. In acest sens, tindem sa credem ca fiintele de pe alte planete iubesc apa”, a precizat Vladimir Azhazha.

Un submarin rus care a avut o misiune in Oceanul Pacific a detectat pe fundul oceanului sase obiecte neidentificate care se miscau cu viteze impresionante. In urma unor manevre impresionante, echipajul rus a scos submarinul la suprafata si astfel a reusit sa scape de urmaritori. Obiectele neidentificate au iesit din ocean luandu-si zborul spre culmile cerului. In doar cateva secunde nu au mai fost zarite nici pe radar.

„In cele mai multe dintre cazuri, obiectele neidentificate dezvoltau viteze incredibile de peste 300 de noduri. Acceleratia era atat de puternica incat ai senzatia ca legile fizicii sunt sfidate de OZN-urile care se aflau in apa. Nu trebuie sa uitam ca in apa este extrem de dificil pentru a dezvolta asemenea viteze in conditiile in care un submarin din ziua de astazi nu se poate deplasa cu mai mult de 20 de noduri pe ora”, sustine Azhazha in raportul sau.

O alta intamplare incredibila s-a petrecut, in 1982, in Lacul Baikal, unde un grup de pescari a alertat autoritatile locale ca mai multe lumini puternice se vad pe fundul lacului. Atunci a fost trimisa armata si mai multi scafandri s-au scufundat in adancurile lacului. La aproximativ 50 de metri adancime s-au intalnit cu mai multe fiinte umanoide imbracate in costume argintii. Au incercat sa-i prinda, dar s-a iscat o confruntare si trei soldati rusi au fost omorati si alt patru raniti, conform efemeride.ro.

„Este posibil ca acesti umanoizi sa aiba baze militare pe fundul apelor pentru ca acolo omul ajunge foarte rar. Aceasta este doar o ipoteza, dar trebuie si ea luata in calcul”, este de parere fostul ofiter rus.

Acestea sunt doar cateva dintre cele mai importante intalniri pe care le-a avut armata din Rusia cu diverse forme de viata care provin din indepartatul Univers.