Rusia a scăpat un tanc pe şosea. Imagini cu vehiculul de peste 40 de tone, răsturnat pe carosabil VIDEO

Rusia a scăpat un tanc pe şosea. Armata a răsturnat accidental un tanc de luptă, de 40 de tone, în timp ce îl transporta pe o stradă din Insula Sahalin, conform The Moscow Times.

12 iul. 2021, 20:28
Rusia a scăpat un tanc pe şosea. Imagini cu vehiculul de peste 40 de tone, răsturnat pe carosabil VIDEO
Rusia a scăpat un tanc pe şosea.

Rusia

a scăpat un tanc pe şosea.  “Au scăpat un tanc. Este întins pe drum”, a declarat poliția rutieră din regiunea Sahalin, aflată la peste 6.000 de kilometri est de Moscova, conform agenției de știri TASS, administrată de stat.

Filmările realizate de trecători au arătat tancul de luptă T-80 răsturnat, cu șenilele în aer. „Ai avut noroc”, i-a spus autorul unuia dintre videoclipuri unui șofer șocat, care se afla în fața tancului răsturnat, în timp ce studia de aproape pagubele.

A fost un tanc bun. Aproape a dat peste o mașină „, a spus autorul videoclipului.

Citeşte şi: Joe Biden și Vladimir Putin, convorbire telefonică. Șeful SUA i-a cerut să acţioneze împotriva atacurilor cibernetice care provin din Rusia

Rusia a scăpat un tanc pe şosea

Vina a fost a șoferului unui sistem de transport pentru echipamente grele care „a permis ca tancul T-80 să se răstoarne de pe o platformă pe carosabil”. În raportările oficiale se arată că nu a fost niciun rănit.

Postul Sakhalin.info a publicat ulterior imagini cu soldați și echipamente grele care răsturnau vehiculul blindat.

Sectorul Militar de Est al Forțelor Armate Ruse ar fi spus că tancul T-80, în valoare  3 milioane de dolari, nu a suferit daune, scrie Antena3.ro.


loading...
Partenerii noștri