Rusia planifică exerciţii militare de proporţii

Rusia planifică pentru anul viitor exerciţii militare de proporţii, cu antrenarea a zeci de mii de militari. Anunţul a fost făcut de Ministerul rus al Apărării, citat de Reuters.

02 dec. 2014, 09:58
Rusia planifică exerciţii militare de proporţii

Cel mai recent convoi umanitar trimis de ruşi în regiunea Doneţk a transportat, de fapt, muniţii. Publicaţia Ostrov relatează că intensitatea tirurilor de artilerie din partea separatiştilor a crescut considerabil, după primirea aşa-zisului ajutor umanitar, scrie publika.md.

Angela Merkel intenţionează să meargă la Budapesta înainte de a iniţia noi discuţii cu privire la extinderea sancţiunilor împotriva Rusiei, scrie Hungary Today. Jurnaliştii maghiari susţin că doamna de fier a Germaniei vrea să câştige sprijinul premierului Viktor Orban pentru adoptarea de noi măsuri punitive faţă de Moscova.

Revista Politico a consacrat un amplu material ambiţiilor expansioniste ale preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit publicaţiei, Kremlinul utilizează diverse metode de manipulare pentru a-şi extinde influenţa asupra ţărilor din estul Europei.

Citeşte şi Nicolas Sarkozy: Este o nebunie să doreşti o confruntare între Europa şi Rusia