Rusia şi-a scos navele antisubmarin în Pacific pentru exerciţii de intimidare

Grupul format din nave antisubmarin MPK-107 și MPK-82 ale forțelor din nord-estul Rusiei a început să îndeplinească sarcinile primite în Oceanul Pacific.

22 iun. 2022, 10:44
Rusia şi-a scos navele antisubmarin în Pacific pentru exerciţii de intimidare

Rusia se pregăteşte de alte atacuri Un grup de nave antisubmarin ale Federației Ruse și-au părăsit baza din Kamchatka pentru manevre în Oceanul Pacific, a anunțat marți șeful serviciului de presă al Flotei Pacificului, Ilya Kolesnikov.

„Grupul format din nave antisubmarin MPK-107 și MPK-82 ale forțelor din nord-estul Rusiei a început să îndeplinească sarcinile primite în Oceanul Pacific”, a spus Kolesnikov. Potrivit acestuia, navele au părăsit baza din Kamchatka pentru a participa la manevre „în conformitate cu planul de antrenament de luptă al flotei”.

S-a aflat care este, de fapt, averea lui Vladimir Putin. Suma, dezvăluită în urma unei scurgeri de informații
„Una dintre sarcinile principale în timpul manevrelor din Oceanul Pacific va fi patrularea în zona desemnată cu o demonstrație a drapelului Federației Ruse, precum și studierea zonelor de navigație într-o zonă îndepărtată de bază”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Flotei Pacificului.

Cu o zi înainte, el a spus că un detașament de nave de război al Flotei Pacificului format din nava de comandă Marshal Krylov, fregata Mareșal Shaposhnikov, corvete și marea navă antisubmarin Admiral Panteleev din Marea Filipine și China de Est din Oceanul Pacific desfășoară exerciții „pentru a căuta submarine ale unui inamic simulat și pentru a interacționa cu echipajele aviației navale”.

Polonia a furnizat peste 240 de tancuri Ucrainei 

Polonia a furnizat Ucrainei peste 240 de tancuri şi 100 vehicule blindate, a declarat marţi preşedintele polonez Andrzej Duda, relatează dpa. Varşovia a trimis, de asemenea, sisteme de rachete, mitraliere şi muniţie, a afirmat preşedintele Duda în cursul unei întâlniri cu ambasadori.

Armata lui Putin s-a impus și în Severodonețk. Militarii rușii, primiți cu pupături și îmbrățișări în regiunile separatiste (VIDEO)
În total, Polonia a oferit sprijin militar în valoare de peste 1,6 miliarde de dolari cu scopul de a opri războiul din Ucraina şi de a se asigura că acesta nu se extinde pe teritoriul polonez.