RUŞINE în familia REGALĂ: Kate Middleton apare în FUNDUL GOL, într-o revistă germană

Un episod pe cât de jenant, pe atât de scandalos vizează casa regală britanică. Un tabloid german o arată pe soţia prinţului William într-o ipostază indecentă, cu fusta ridicată şi, aparent, fără lenjerie intimă.

RomaniaTV.net
26 mai 2014, 20:56

Kate Middleton, ducesa de Cambridge este protagonista unui scandal de defăimare, după ce tabloidul german Bild a publicat o fotografie cu ea şi prinţul William, în turneul lor australian, după ce coborâseră dintr-un elicopter.

În fotografia cu pricina, Kate este surprinsă din spate, cu fusta ridicată de vânt şi, aparent, cu posteriorul dezgolit.

Revista germană a provocat mânia Casei regale britanice, după ce Kate a fost înfăţişată în ipostaza descrisă mai sus, într-un colaj cu alte două posterioare, spre comparaţie, acestea aparţinând surorilor Kardashian, Kim şi Khloe, vedete ale unui reality-show american.

Nu este pentru prima oară când goliciunile ducesei de Cambridge surprinse de paparazzi duc la scandal planetar. Soţia prinţului William a mai fost „vânată” de indiscreţii fotografi când era însărcinată şi se afla topless, alături de soţul ei, în vacanţă, reaminteşte Daily Mail.

Gestul făcut de revista germană a înfuriat deja familia regală britanică şi, probabil, aceasta va pedepsi indecenta iniţiativă editorială, care încalcă dreptul la viaţa privată şi nu numai atât.