Ruxandra Cibu Deaconu a fost aleasă preşedintele USR-PLUS la Sibiu. Victorie a lui Cioloş în fieful lui Barna

Ruxandra Cibu Deaconu (fostă PLUS) a câştigat competiţia cu Adrian Echert (fost USR) pentru şefia filialei judeţene USR PLUS Sibiu.

27 iun. 2021, 18:05
Ruxandra Cibu Deaconu a fost aleasă preşedintele USR-PLUS la Sibiu. Victorie a lui Cioloş în fieful lui Barna

Ruxandra Cibu Deaconu a fost aleasă sâmbătă, la conferința USR PLUS Sibiu, de majoritatea dintre cei 113 delegați a ales-o pe  pentru a prelua președinția organizației județene.

Ruxandra Cibu Deaconu și Adrian Echert au fost copreședinți ai USR PLUS Sibiu, în urma fuziunii celor două formațiuni, definitivă și din punct de vedere juridic din luna aprilie a acestui an. Ambii au candidat pentru președinția organizației județene, iar delegații din județ au decis ca Ruxandra Cibu Deaconu (inițial, membră PLUS Sibiu) să fie cea care să reprezinte noua formațiune politică.

Manager de proiect în cadrul Oracle România, Ruxandra Cibu Deaconu a fost aleasă și consilier județean în toamna anului trecut. „Mă bucură încrederea pe care mi-au acordat-o colegii din USR PLUS dar în același timp este o mare responsabilitate și o ștacheta ridicată pentru profesionalizarea și maturizarea organizației. Îmi doresc că noul birou județean să nu dezamăgească și să reușim împreună să atingem obiectivele propuse în campanie”, a declarat Ruxandra Cibu Deaconu, noul președinte al USR PLUS Sibiu, potrivit Turnul Sfatului.

Printre cei care au transmis mesaje publice de felicitare a Ruxandrei Cibu Deaconu este și Nicu Ștefănuță, europarlamentarul sibian. ”Ruxandra a fost mereu un politician așa cum încerc și eu să fiu în fiecare zi: concentrată pe construcție, pe unitate, pe echipă. În plus, este un om cu inimă mare, ceea ce pentru mine contează mult. Rux e un om care iubește Sibiul. Iar dacă iubești acest județ știi că oamenii așteaptă doar calitate. Cumva ne-am obișnuit să vrem să fim unici, să vrem mai mult de la viață și e bine așa, pentru că Sibiul merită.

Vlad Voiculescu se aruncă în lupta pentru şefia USR PLUS a Capitalei: Candidez pentru a continua ce am început!

Mult succes colegilor mei de filială aleși în noul Birou județean și local. Am arătat că la Sibiu «în unitate este forța» unei echipe”, a scris Nicu Ștefănuță pe pagina lui de Facebook.

În ceea ce privește organizația municipală, în urma alegerilor care au avut loc zilele trecute, președinția a fost preluată de Emil Ciotloș. Mandatul de președinte al USR PLUS Sibiu în acest caz a fost stabilit pentru o durată de un an.

”Printre obiectivele noilor structuri judeţene se numără: consolidarea noii organizaţii judeţene şi a organizaţiilor locale rezultate în urmă fuziunii, continuarea procesului de extindere în judeţ prin înfiinţarea de noi filiale și restructurarea şi operaţionalizarea departamentelor interne”, se mai arată în comunicatul remis redacției.

Dan Barna nu e de acord cu varianta lui Dacian Cioloş de a se retrage amândoi din competiția pentru șefia USR-PLUS: „Merg mai departe”


loading...
Partenerii noștri