Vlad Voiculescu se aruncă în lupta pentru şefia USR PLUS a Capitalei: Candidez pentru a continua ce am început!

Vlad Voiculescu a intrat în lupta pentru şefia Biroului Municipal al USR PLUS Bucureşti. Contracandidatul său este Octavian Berceanu, şeful Gărzii de Mediu.

25 iun. 2021, 16:30
Vlad Voiculescu se aruncă în lupta pentru şefia USR PLUS a Capitalei: Candidez pentru a continua ce am început!

Vlad Voiculescu se aruncă în lupta pentru şefia USR PLUS a Capitalei. Fostul ministru al Sănătăţii afirmă că USR PLUS „a dat oamenilor speranţă”.

Vlad Voiculescu se aruncă în lupta pentru şefia USR PLUS a Capitalei: Candidez pentru a continua ce am început!

„USR PLUS este şansa unei generaţii, iar orice faptă şi orice cuvânt fie construiesc, fie retează această şansă”, adaugă Voiculescu.

El transmite şi o scrisoare adresată membrilor USR PLUS Bucureşti.

„Sunt gândurile mele despre ce a fost şi cum cred eu că trebuie construit mai departe – într-un partid democratic, în Bucureşti şi în România”, conchide Vlad Voiculescu.

Pentru aceeaşi funcţie şi-a anunţat candidatura şi şeful Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu.

Șeful Gărzii Naționale de Mediu Octavian Berceanu îl va contracandida pe Vlad Voiculescu la șefia USR PLUS București, în scrutinul intern care va avea loc la finalul acestei săptămâni. Berceanu a confirmat pentru Digi24.ro că și-a depus în urmă cu puțin timp scrisoarea de intenție și CV-ul pentru scrutinul intern. Vlad Voiculescu a anunțat, deja, în interiorul partidului că va candida și el. Alegerile se vor desfășura pe parcursul a trei zile: vineri, sâmbătă și duminică, cu prezența fizică a delegaților.

„Biroul Minicipal după alegeri trebuie să fie un birou al celor pe care-i reprezentăm, transparent, deschis, eficient si bine organizat. Biroul Municipal al USRPLUS poate îmbrăca haina încrederii pentru toți bucureștenii (…). Candidez pentru președinția Biroului Municipal București cu energia și înțelepciunea cu care transform, din ”Cenusăreasă” în ”Prințesă”, una dintre cele mai importante instituții ale statului. Împreună avem șansa să facem din filiala USRPLUS București un reper pentru politică.”, le transmite Octavian Berceanu colegilor, în scrisoarea de intenție depusă pentru candidatura la șefia USR PLUS București.

Actualul copreședinte USR al filialei, Claudiu Năsui, nu intenționa să îl contracandideze pe copreședintele PLUS Vlad Voiculescu.

„Berceanu nu este genul care face înțelegeri politice. Probabil a simțit că sunt nervi în USR”, spun surse din partid.

Citeşte şi: Vlad Voiculescu compară demiterea Andreei Moldovan cu cea a Laurei Codruţa Kovesi: „În cazul Laurei Codruţa Kovesi – măcar ieşea purtătorul de cuvânt să anunţe. Acum a fost un comunicat de presă”
 


loading...
Partenerii noștri