Ruxi Opulență a sunat-o pe Creața în direct, la șase ani de când LikeOne s-a destrămat. „Nu ne-am certat neapărat, doar că nu mai eram compatibile”

Ruxi Opulență a dezvăluit, după șase ani, de ce s-a destrămat LikeOne, iar ea și Creața au mers pe drumuri separate. Influencerița a mărturisit că a sunat-o pe fosta ei colegă să vadă ce mai face.

05 mart. 2024, 08:28
Ruxi Opulență a sunat-o pe Creața în direct, la șase ani de când LikeOne s-a destrămat. „Nu ne-am certat neapărat, doar că nu mai eram compatibile”

LikeOne s-a desființat în urmă cu șase ani, când cele două și-au spus adio. Ruxi și Creața aveau o comunitate mare de urmăritori în mediul online, însă în 2018 au spus că vor să renunțe la proiectul lor.

Ruxi Opulență a dezvăluit abia acum motivul destrămării. Influencerița a spus că ea se concentra ma mult pe proiect, în timp ce Creața era cu gândul la familie. În plus, relația lor era mai mult bazată pe colaborarea profesională decât pe prietenie, iar după încheierea proiectului s-a terminat și relația lor.

Citește și Cele mai scumpe articole pe care Alexia Eram le are în garderobă: „Acolo se duc cei mai mulți bani”

„Nu ne-am certat neapărat, doar că nu mai eram compatibile. Eu îmi doream să excelăm foarte mult pe partea de muncă, iar ea își dorea cumva familie și relație. Voia să se dedice mai mult locului. Cumva s-au rupt lucrurile între noi pentru că eu voiam una, ea voia alta și nu ne-am mai înțeles. Acum nu mai vorbim. Cumva cred că pe noi ne-a legat munca, nu neapărat prietenia. Și cred că asta a fost. Când nu a mai existat legătura de muncă între noi s-a rupt și relația noastră și nu am mai vorbit”, a declarat Ruxi Opulență, în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”.

Ruxi a precizat că recent s-a gândit la Creața și că ar vrea să o contacteze să vadă ce face. Cătălin Măruță a rugat-o să o sune în direct, însă nu a răspuns.

„Dar, sincer, chiar m-am gândit la ea în ultimul timp și m-am gândit că aș vrea să o sun, să văd ce face. Am înțeles că are și doi copii acum. Mai am numărul ei de telefon, dar pe cel vechi. Nu știu dacă mai e același”, a precizat Ruxi Opulență, în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”.

„Hai să o sunăm”, a adăugat Cătălin Măruță.

„Nu. E femeia acasă cu copiii, cu bărbatul”, a spus Ruxi Opulență.

Citește și Anamaria Ionescu, la un pas de solicitarea asistenței medicale, după proba de la Power Couple România: „Simțeam că mă înțeapă într-o parte!”