Ruxi s-a despărțit de iubitul ei după „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Care a fost motivul

Emisiunea "Sunt celebru, scoate-mă de aici" i-a adus multă popularitate influenceriței, însă pe plan sentimental lucurile s-au complicat. Ruxi s-a despărțit de iubitul ei.

19 oct. 2022, 10:08
Ruxi s-a despărțit de iubitul ei după „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Care a fost motivul

Emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” i-a adus multă popularitate influenceriței, însă pe plan sentimental lucurile s-au complicat. Cu toate că este foarte rezervată atunci când vinhe vorba de viața personală, Ruxi a trăit până de curând o poveste de frumoasă de dragoste.  Deși atunci când a ajuns în țară , după terminarea filmărilor, abia aștepta să se întâlnească cu iubitul ei, cei doi și-au spus adio.

 ”Nu era ce trebuie pentru mine”

Cu toate că o despărțire nu e un moment tocmai plăcut, se pare că Ruxi nu regretă alegerea făcută și spune că între cei doi exista o nepotrivire de caractere.

„Am avut pe cineva care trebuia să mă aștepte, dar ne-am certat între timp și gata, s-a terminat! (…) M-am întors din Dominicană și ne-am certat și ne-am despărțit! Dar mă bucur că s-a întâmplat asta, hai să îți spun sincer. Nu era ce trebuie pentru mine. Nu ne înțelegeam, nu mă înțelegea. Nu eram de mult, din iunie. A prins fix plecarea mea, dar cumva m-am întors acasă cu gândul că o să-mi continui relația, însă nu am mai continuat nimic”, a declarat Ruxi pentru Fanatik.

Deși multe femei se tem să fie înșelate, Ruxi spune că nu acesta a fost motivul pentru care cei doi au luat-o pe drumuri diferite. Mai mult Ruxi uimește și spune că și-ar fi dorit mai degrabă sa fie înșelată.

„Nu, chiar nu a avut treabă cu înșelatul, din păcate. Mai bine era asta. Era mai ușor să fi fost asta pentru că înțelegeam. Au fost alte lucruri care țin de caractere, pe care efectiv nu pot să le accept. El nu înțelege asta. Bărbat versus femeie”, a mai spus aceasta.

Citește și Ilinca Vandici a izbucnit în lacrimi. Drama trăită de prezentatoare: „Aş fi făcut orice să îi intru în graţii”

Citește și: „Sunt celebru, scoate-mă de aici” 5 septembrie 2022. Bia Khalifa a atacat-o pe Ruxi cu un pahar: „Ea a înrăutăţit chestiile”

Ruxi a câștigat Bravo, ai stil!

Înaine de a merge la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, Ruxi a particpipat la emisiunea de la Kanal D, ”Bravo, ai stil!”. A reușit să ajunga la inima publicului care a așteptat cu sufletul la gură să o vadă câștigătoare, lucru care s-a și întâplat. Ruxi a plecat acasă cu coroana. Vedeta a ajuns cunoscuta datorită filmulețelor amuzante pe care le posta pe conturile de socializare unde făcea mii de vizualizări.