S-A AFLAT! Care este adevăratul motiv pentru care Daniela Crudu a fost bătută crunt de iubit. Sora vedetei spune tot

Ana Crudu, sora Danielei Crudu, a oferit pentru Star Matinal informații neștiute despre scandalul care a îngrozit lumea mondenă autohtonă: unde a fost bătută vedeta și de la ce a pornit scandalul cu iubitul croat. 

RomaniaTV.net
10 feb. 2020, 06:37
S-A AFLAT! Care este adevăratul motiv pentru care Daniela Crudu a fost bătută crunt de iubit. Sora vedetei spune tot

„M-a sunat vărul meu că era la spital cu ea pe la 9:30 dimineața. Mi-a spus că e la spital, că a bătut-o iubitul ei. Imediat am vorbit cu el, mi-a zis că o să ajungă acasă, că a venit și poliția. A dat declarații și ordin de restricție. Și-a luat lucrurile și ce mai avea acolo și asta este tot. Ea a sunat la poliție”, a declarat sora Danielei Crudu pentru Star Matinal.

Întrebată unde a fost bătută Daniela Crudu și de la ce a pornit scandalul, sora vedetei a răspuns: „În mașină s-a întâmplat, aproape de casă. Ea spune că nu știe de ce, dar probabil, și eu așa sunt sigură, că el nu e obișnuit cu atenția asta și așa, din cauza geloziei pentru că toată lumea voia să facă poze cu ea la club și probabil nu i-a plăcut treaba asta și nu a înțeles. Și, probabil, băutură. Daniela mi-a spus că absolut de la nimic. Nu știe, erau la semafor și deodată”.

Daniela Crudu a fost bătută de iubitul său, un milionar croat. Cruduţa a sesizat poliția, duminică, la ora 5:30. Vedeta a refuzat până acum sî depună plângere împotriva agresorului.

Daniela Crudu, primele declaraţii despre sarcină. Ce spune despre viitorul tată al copilului ei

Poliţia confirmă că iubitul a bătut-o pe Daniela Crudu

 „La data de 09 februarie a.c., în jurul orei 5:30, Secția 25 Poliție a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie, de 30 de ani, cu privire la faptul că este agresată fizic de iubitul ei. Polițistii sosiți la fața locului, au luat legătura cu persoana vătămată care și-a rezervat dreptul de a depune plângere la acel moment”, informează Poliția Capitalei.