S-A AFLAT! Cât a costat rochia de mireasă a Liei Olguţa Vasilescu şi de unde A CUMPĂRAT-O

Lia Olguța Vasilescu a purtat la nunta de sâmbătă cu Claudiu Manda o creație a unui designer român.

01 apr. 2019, 14:18
S-A AFLAT! Cât a costat rochia de mireasă a Liei Olguţa Vasilescu şi de unde A CUMPĂRAT-O

Lia Olguța Vasilescu a purtat la nunta sa cu Claudiu Manda o creație simplă, dar de efect. O rochie de culoarea fildeșului, lungă, respectând linia corpului, cu mâneci lungi, la baza gâtului și cu broderie strălucitoare în partea de sus.

Loredana Groza a cântat la nunta Olguţei Vasilescu cu Claudiu Manda. Ce au făcut mirii la o melodie de dragoste VIDEO

Click! scrie că rochia a costat 5.000 de lei şi a fost creată de Roxana Butnaru, același designer care a făcut și de rochia purtată de Lia Olguța Vasilescu la cununia civilă.

Liviu Dragnea şi iubita lui, Irina, invitaţi de seamă la nunta Olguţei Vasilescu cu Claudiu Manda. Ce scria pe place card-ul şefului PSD

„O lună mi-a luat să mă joc cu această rochie, cusută la mână. Materialul este stofă cu cașmir, cu broderii, pietre și perle. Doamna Vasilescu arată foarte bine, are dimensiuni perfecte, motiv pentru care nu a fost nevoie de modificări suplimentare. Au fost necesare de trei probe, iar rochia i-a venit ca turnată. Am lucrat foarte ușor cu dânsa, nu au fost pretenții, ci mult bun simț, iar la final, m-a pupat și m-a îmbrățișat. Un om cu bun simț, spre exemplu dacă la probă scăpa ceva pe jos, ac sau vreun accesoriu, dumneai nu aștepta să îl ridice cineva, ci se apleca și lua. A vrut o rochie discretă, simplă, așa cum s-a întâmplat și la cununia civilă. Le doresc să fie fericiți!”, a declarat Roxana Butnaru.