S-a aflat! Ce a făcut Smiley când Gina Pistol se afla la Asia Express

Smiley a recunoscut recent relaţia cu Gina Pistol. În timp ce blonda se afla la Asia Express, la filmări, Smiley și-a ocupat timpul cu proiecte profitabile, din toate punctele de vedere.

05 mart. 2020, 19:11
S-a aflat! Ce a făcut Smiley când Gina Pistol se afla la Asia Express

Smiley și-a ocupat timpul, mare parte, cu filmările pentru „Românii au Talent”, dar și cu noi proiecte de studio care de-abia așteaptă să le scoată pe piață. De când are propria casă de casă de discuri, Smiley produce mai multe genuri muzicale, atât pentru propriii artiști, cât și pentru alte case de discuri, prin casa de producție „HaHaHa Prodution SRL”, business care a avut un profit net de 484.175 de lei.

Gina Pistol RUPE TĂCEREA. Detalii INTIME în premieră despre relaţia cu Smiley

Gina Pistol și-a serbat ziua de naştere în compania colegilor de la show-ul Asia Express, și nu alături de Smiley. Din acest motiv, când a împlinit 38 de ani, vedeta a izbucnit în lacrimi, chiar pe timpul filmărilor. Culmea, când s-a întors de la Asia Express, Smiley a plecat o perioadă în SUA pentru pentru câteva colaborări muzicale.

Smiley are o avere uriaşă. Doar casa în care locuieşte artistul valorează sute de mii de euro

Smiley a primit 200.000 euro pe contractul cu Huawei şi 70.000 euro pe o campanie online cu chipsurile Lays. În ce privește emisiunile de televiziune, Smiley dispune de 100.000 de euro pe sezon, la „Românii au Talent”, iar pentru un sezon de „Vocea României” are 150.000 de euro.