S-a aflat ce salariu încasează Marian Godină

Marian Godină a dezvăluit ce salariu încasează după 15 ani în Poliţie. Potrivit acestuia, suma pe care o încasează lunar este de aproximativ 4.400 de lei.

26 feb. 2021, 17:06
S-a aflat ce salariu încasează Marian Godină
S-a aflat ce salariu încasează Marian Godină. "Vi se pare mult ca un poliţist de la "mascaţi" să aibă acest salariu?"

S-a aflat ce salariu încasează Marian Godină. Poliţistul a postat pe blogul personal salariul pe care îl încasează lunar, după o vechime de 15 ani în Poliţie.

S-a aflat ce salariu încasează Marian Godină: Am 15 ani vechime

Citeşte şi Marian Godină a mărturisit că a avut reacții adverse după vaccinul AstraZeneca

„Legat de salarii, caci si despre ele se vorbeste ca ar fi foarte mari, am sa dau exemplu salariul meu de luna trecuta. Am luat salariu 4.400 de lei. Ca sa nu mai fie nevoie sa raspund comentariilor in care voi fi intrebat daca nu mai am si alte sporuri, norme de hrana etc, scriu aici ca cei 4.400 de lei reprezinta totalul banilor intrati pe card. Adica e acolo inclus tot.

Am 15 ani vechime in politie, din care 12 petrecuti la rutiera, numai in strada, si 3 la Serviciul pentru Actiuni Speciale. Pentru acuratete, pot spune ca salariul difera de la luna la luna, in functie de orele de week-end lucrate. Asadar, sunt luni in care am ajuns la salariul de 4800 de lei, chiar si 4900, dar niciodata nu am depasit aceasta suma”, a completat el.

Vi se pare mult ca un politist de la „mascati” sa aiba salariu de 4400 de lei? Repet, asta e salariul complet, cu toate sporurile si cu tot cu norma de hrana. Mie mi se pare ca e destul de mic, tinand cont de riscuri, de faptul ca imi petrec multe nopti, sambete, duminici si sarbatori la munca.

Ba mai mult, se intampla ca de multe ori sa fiu chemat din timpul liber la cate o perchezitie sau alta misiune. La finalul misiunii, scriu intr-un registru cate ore am fost la serviciu si, in termen de 60 de zile, sunt obligat sa imi iau acele ore liber. Doar cand e posibil, ca nu-i posibil mereu. Deci orele suplimentare, (se aduna destul de multe in fiecare luna) nu se platesc, ci se compenseaza cu timp liber”, scrie Marian Godina pe blogul sau personal.

Citeşte şi Marian Godină, proces cu Poliţia Română. Care este motivul


loading...