Marian Godină, proces cu Poliţia Română. Care este motivul

Marian Godină, împreună cu mai mulţi colegi, sunt în proces cu Poliţia Română, după ce a „uitat” să achite drepturile salariale ale angajaților în perioada 2015-2020. Aceştia sunt așteptați în fața magistraților, pe 25 martie.

05 ian. 2021, 09:27
Marian Godină, proces cu Poliţia Română. Care este motivul
Marian Godină, împreună cu mai mulţi colegi, sunt în proces cu Poliţia Română

Marian Godină, proces cu Poliţia Română. Polițistul a pierdut, în primă fază, procesul cu Inspectoratul de Poliție Brașov, însă, fiindcă a fost obligat să achite salariile restante unor angajați, IPJ a decis să îi târască pe toți polițiștii nemulțumiți pe la Curtea de Apel București, scrie Spynews.ro.

Citeşte şi: Marian Godină, despre decoraţia primită de asistenta lui Marcel Vela: „O mare bătaie de joc la adresa românilor”

Marian Godină, proces cu Poliţia Română

După doi ani de înfățișări, judecătorii i-au respins cererea lui Marian Godină. în care acesta solicita acordarea drepturilor salariale. Însă, în cazul unor alți polițiști, judecătorii au considerat că aceștia merită să încaseze banii solicitați.

Astfel, în cazul colegilor lui Godină, magistrații au decis: „Admite în parte cererea de chemare în judecată formulată de reclamanţii (colegii lui Godină – n.r.) în contradictoriu cu pârâtul Inspectoratul de Poliţie al judeţului Brasov. Obligă pârâtul, să recalculeze drepturile salariale ale reclamanţilor prin raportare la nivelul maxim al acestor drepturi salariale acordate pentru aceeaşi funcţie, grad, gradaţie, vechime în muncă şi în specialitate, aceleaşi condiţii de studii şi de desfăşurare a activităţii, din cadrul instituţiei pârâtului, pentru perioada 05.07.2015-prezent.

Obligă pârâtul să plătească reclamanţilor suma reprezentând diferenţe între nivelul salariilor obţinute şi nivelul maxim al salariilor stabilite pentru aceeaşi funcţie, grad, gradaţie, vechime în muncă şi în specialitate, aceleaşi condiţii de studii şi de desfăşurare a activităţii, din cadrul instituţiei pârâtului, pentru perioada 05.07.2015-prezent, actualizate cu indicele de inflaţie, precum şi dobândă legală calculată de la data scadenţei fiecărui drept salarial şi până la momentul plăţii efective.

Citeşte şi: Scandalul dintre Ştefan Mandachi şi Marian Godină, la cote maxime: „Eşti un blubuc de săpun umflat artificial. Mai du-te-n … mea”

Respinge ca neîntemeiată cerere de chemare în judecată formulată de ceilalţi reclamanţi (printre care și Marian Godină – n.r.) în contradictoriu cu pârâtul Inspectoratul de Poliţie a Municipiului Braşov. Cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare”.


loading...
Partenerii noștri