S-a aflat cine este victima crimei înfiorătoare din Ploieşti. Ucigaşul este încă LIBER

Noi date despre crima înfiorătoare din Ploieşti. Potrivit presei locale, femeia omorâtă este soţia unui cadru militar din MApN. Ea are şi un băiat. Deocamdată nu se ştie cine este criminalul şi unde s-ar putea ascunde acesta.

RomaniaTV.net
05 aug. 2016, 05:58

Cazul femeii ucise şi abandonate în tufişuri pe o stradă din Ploieşti a şocat întreaga Românie. Potrivit presei locale, anchetatorii au reuşit să stabilească identitatea victimei şi au mers deja la domiciliul acesteia, în cautarea unor indicii care sa-i ajute sa faca lumina in acest caz. Potrivit unor persoane care o cunoşteau pe victimă, aceasta era căsătorită şi are un fiu, iar soţul acesteia ar fi cadru militar în MApN.

Familia nu avea o existenţă prea fericită, fiind marcată, mai ales în ultima vreme, de perioade tensionate. Sursele din preajma familiei relatează că femeia ar fi părăsit miercuri seara domiciliul, iar dupa ora 2.00 nu ar mai fi putut fi contactata.

Femeia de 30 de ani a fost înjunghiată în plină stradă. Criminalul i-a aruncat apoi cadavrul într-un tufiş de pe marginea drumului.

Legiştii au stabilit că indiciile arată că ea a fost ucisă în altă parte şi apoi cadavrul a fost abandonat în locul în care a fost găsit de un om al străzii. Poliţiştii şi criminaliştii au împânzit tot oraşul Ploieşti în căutarea criminalului, însă deocamdată par departe de a-l prinde. În lipsa prea multor indicii, anchetatorii folosesc şi câini de urmă.

Trupul neînsufleţit a fost dus la medicina legală pentru efectuarea necropsiei. Crima are loc la o lună după ce o altă tânără din Ploieşti a fost înjunghiată de şapte ori de fostul iubit în cofetăria unde lucra.