S-a aflat cine sunt cei trei finalişti de la Survivor România 2023. Surpriză de proporţii!

Survivor România 2023 este tot mai aproape de marea finală, iar cei șase concurenți rămași luptă din răsputeri pentru a câștiga marele premiu. Câştigătorul emisiunii care a ținut telespectatorii cu sufletele la gură va fi desemnat pe 24 mai 2023.

16 mai 2023, 13:10
S-a aflat cine sunt cei trei finalişti de la Survivor România 2023. Surpriză de proporţii!
S-a aflat cine sunt cei trei finalişti de la Survivor România 2023. Surpriză de proporţii!

S-a aflat cine sunt cei trei finalişti de la Survivor România 2023. Marea finală va avea loc miercurea viitoare, pe 24 mai 2023. Luni seară, totemul de imunitate a fost câștigat de Dan Ursa, care își va asigura, astfel, primul loc în finala de săptămâna viitoare. A doua finalistă va fi Alexandra Porkolab, care va folosi „semnul imunității ascunse” (pe care i l-a dăruit Andreea Moromete, după ce fusese eliminată săptămâna trecută), pentru a nu fi nominalizată. În fine, în condiţiile în care pentru eliminare au fost propuse Ștefania Stănilă (votată de purtătorul totemului, Dan Ursa), Andrei Krișan și Alexandra Ciomag (nominalizați în urma votului comun al tribului Taino), cea de-a treia finalistă va fi Carmen Grebenișan, scrie Cancan.

Citeşte şi: S-a aflat secretul concurenţilor de la Survivor România 2023: „Mănâncă, zilnic, fast-food”. Fanii nu vor fi deloc încântaţi

Dan Ursa, Alexandra Porkolab și Carmen Grebenișan se vor bate în marea finală a emisiunii Survivor România pentru premiul de 100.000 de euro. În acest moment există și un preferat al publicului: judecând după cotele de la casele de pariuri, Carmen Grebenișan se află în topul preferințelor!

Citeşte şi: S-a aflat cine va câştiga Survivor România 2023. Alin Chirilă a dezvăluit numele: „O susţin”

De remarcat că Andreea Moromete a ratat șansa de a ajunde în finală, după ce a fost eliminată prin votul publicului. Chiar dacă deținea simbolul imunității, concurenta a decis să nu se folosească de el și i l-a pasat mai departe Alexandrei Porkolab.