S-a aflat cine va câştiga Survivor România 2023. Alin Chirilă a dezvăluit numele: „O susţin”

S-a aflat cine va câştiga Survivor România 2023. Fostul concurent al reality-show-ului crede că anul acesta vom avea parte o finală formată exclusiv din fete. Tânărul are şi o favorită, despre care spune că merită din plin să câştige.

28 apr. 2023, 08:56
S-a aflat cine va câştiga Survivor România 2023. Alin Chirilă a dezvăluit numele: „O susţin”
S-a aflat cine va câştiga Survivor România 2023

S-a aflat cine va câştiga Survivor România 2023. Chiar dacă o susţine pe Ştefani Stănilă, Alin Chirilă nu poate spune cu certitudine că ea va fi desemnată și de către telespectatori drept marea câștigătoare.

S-a aflat cine va câştiga Survivor România 2023

Dacă se raportează la opțiunile publicului, acesta tinde să creadă că mai degrabă Carmen Grebenișan va strânge cele mai multe voturi în marea finală.

Cred că va fi o finală a fetelor. Am văzut că Ștefania a scăzut în ultima perioadă. O susțin pe Ștefania Stănilă să câștige, dar cred că va câștiga Carmen Grebenișan.

Într-adevăr, strategiile se schimbă de la zi la zi. Când rămăsesem 4 băieți și 6 fete, am crezut că e o strategie între fete să ajungă doar fetele în finală. E posibil și asta. Nu putem să excludem”, a declarat Alin Chirilă în emisiunea „La Măruță”.

Citeşte şi: Ionuț Iftimoaie face primele declarații despre motivul pentru care a părăsit Survivor România. „S-au folosit cuvinte dure”

Kamara a primit mii de euro din partea Pro TV

Kamara a participat la Survivor România având un scop foarte bine definit, acela de a câștiga marele premiu în valoare de 100.000 de euro, pentru fiul său, Leon, care este bolnav.

Cântărețul a petrecut în Dominicană 13 săptămâni, iar potrivit informațiilor din presă, acesta a primit 3.000 de euro pentru fiecare săptămână în care a rezistat în competiția din junglă. Așadar, chiar dacă nu a ajuns în finală, s-a întors acasă cu o sumă semnificativă – 39.000 de euro.

După ce a aflat că a fost eliminat, Kamara a avut un discurs optimist, fiind mulțumit de prestația sa. Pe lângă asta, este convins că micuțul Leon e mândru de el.

Domnule Dan, sunt împărțit în momentul de față pentru că, oarecum, nu am reușit să îmi îndeplinesc misiunea de tată, dar pe cea de bărbat am reușit să o îndeplinesc! Orice ar fi, l-am făcut mândru pe băiatul meu și știe că nu sunt omul care să plece de lângă el fără a fi pentru el.

Mi-a spus să fiu puternic, să am grijă să nu mă îmbolnăvesc, iar el a promis că va rămâne un Leon! Te felicit, Dane, că rămâi. Nu sunt supărat pe nimeni, nici măcar pe Ionuț și îi mulțumesc că mi-a dat puterea să nu fiu supărat pe el”, a declarat Kamara după eliminare.