Cui îi vor rămâne AVEREA şi CASA Tamarei Buciuceanu. Marea actriţă nu a avut COPII

Tamara Buciuceanu a fost căsătorită timp de 34 de ani cu medicul anestezist Alexandru Botez, decedat în 1996, dar cei doi nu au avut niciun copil.

15 oct. 2019, 17:25
Cui îi vor rămâne AVEREA şi CASA Tamarei Buciuceanu. Marea actriţă nu a avut COPII

Tamara Buciuceanu a ținut, în schimb, foarte mult la nepotul ei, actorul Mihai Constantin, cel care a interpretat rolul lui Ionică în filmul „Liceenii”, Cel mai probabil, averea marii actriţe îi va revini acestuia. Actorul este fiul sorei Tamarei Buciucieanu, Iulia Buciuceanu, una dintre cele mai mari cântărețe de operă din România.

Iulia Buciuceanu a fost căsătorită cu marele actor George Constantin. Din această relație s-a născut Mihai, care avea să-i dea replica mătușii sale, în cel mai savuros cuplu elev-profesor din cinematografia românească, în celebrul film „Liceenii”.

Tamara Buciuceanu: „Când nu veţi mai mirosi flori de câmp pe scenă seara, poate vă veţi întreba unde-o fi plecat Tamara?”

Tamara Buciuceanu Botez a încetat din viaţă, marţi, la vârsta de 90 de ani, a anunţat Spitalul Elias, unde actriţa fusese internată cu probleme de inimă.