S-a aflat de ce s-au despărţit Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău: „I-a găsit un SMS cu Alex Bodi”

S-a aflat de ce s-au despărţit Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău. Povestea lor de dragoste s-a sfârşit extrem de repede. După două vacanţe petrecute împreună, în Dubai şi în Maldive, cei doi au decis să rupă angajamentul pe care şi l-au luat unul faţă de celălalt.

16 feb. 2021, 09:03
S-a aflat de ce s-au despărţit Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău: „I-a găsit un SMS cu Alex Bodi”
Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău

S-a aflat de ce s-au despărţit Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău. Motivele care ar fi dus la separare au legătură cu blondina. O sursă din anturajul lor a declarat că vedeta este „prea costisitoare”, iar pe lângă asta, a văzut şi un SMS cu Alex Bodi.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Bianca Drăguşanu aruncă BOMBA: „Mi s-a oferit bani ca să spun că am coronavirus”

S-a aflat de ce s-au despărţit Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău

Sunt mai multe motive care au dus la ruptură… I-a găsit un SMS cu Alex Bodi, apoi îl aducea destul de des în discuție, chiar și de față cu prietenii. Dar principalul motiv este faptul că Bianca era prea costisitoare. Ceas, mașină, vacanțe de lux… Nu mai putea face față. Ar fi putut, dar părinții nu l-au mai sprijinit„, a declarat un apropiat al celor doi, pentru Cancan.ro.

Daria Radionova, despre Bianca Drăguşanu: „Dacă a fost bătută, poate este ceva greşit cu ea”

Daria Radionova a vorbit despre Bianca Drăguşanu, mai exact de bătăile pe care le-a primit de la Alex Bodi. Vedeta a declarat că nu îi este frică de afacerist, deoarece nu a fost niciodată violent cu ea, dacă Bianca a fost agresată, „poate este ceva greşit cu ea”.

Actuala iubită a lui Alex Bodi a declarat că „au fost foarte multe minciuni publicate recent şi sper ca oamenii să nu creadă în ele”.

De ce mi-ar fi frică de el? Nu a fost niciodată agresiv cu mine şi nu mi-a arătat niciodată vreun semn de violenţă. Eu cred că este vorba şi despre ea. Dacă a fost bătută înainte, poate este ceva greşit cu ea, nu cu bărbatul care a bătut-o. Ea a vorbit urât despre el, a spus foarte multe minciuni. 

Deci, cine se ascunde ca un şoricel? Absolut totul merge înainte şi chiar eu am vrut ca el să vorbească cu ea. Deci nu trebuie să întoarcă povestea în favoarea ei. Ei au vorbit de două ori, iar eu am fost lângă el.

De asemenea, au fost foarte multe minciuni publicate recent şi sper ca oamenii să nu creadă în ele. La fel cum am mai spus, realitatea este foarte diferită faţă de ce vezi în presă. Să fiu sinceră, nu vreau să vorbesc prea mult despre acest subiect şi o să încerc să ignor toate provocările”, a spus Daria Radionova pentru Antena Stars.