S-a aflat motivul divorțului dintre Deea și Dinu Maxer. Cine este bărbatul care le-ar fi spart casa

S-a aflat motivul divorțului dintre Deea și Dinu Maxer. Despărțirea celor doi este în centrul atenției în această perioadă, mai ales că niciunul dintre protagoniști nu a oferit detalii în ceea ce privește separarea.

29 mart. 2023, 13:17
S-a aflat motivul divorțului dintre Deea și Dinu Maxer. Cine este bărbatul care le-ar fi spart casa
S-a aflat motivul divorțului dintre Deea și Dinu Maxer

S-a aflat motivul divorțului dintre Deea și Dinu Maxer. După ce au anunțat că se despart după 18 ani de relație, comentariile nu întârziat să apară. În timp ce unii își exprimă regretul pentru despărțirea celor doi, sunt alte voci care spun că, de fapt, Deea l-ar fi părăsit pe tatăl copiilor ei pentru un alt bărbat.

Citește și: Ce spunea Deea despre nunta cu Dinu Maxer, acum două luni: „Nu știu ce a fost în capul nostru”

S-a aflat motivul divorțului dintre Deea și Dinu Maxer

O persoană spune că, de când Deea a devenit imaginea unui brand de cosmetice, s-a schimbat complet. Aceeași persoană susține că medicul, alături de care aceasta se afișează pe rețelele sociale, ar fi, de fapt, motivul pentru care s-a despărțit de soțul ei.

S-a văzut că te-ai schimbat! Anturaje, publicitatea mai mare, apoi doctorul… Păcat că dai o căsnicie de atâția ani.. pe ce?! Gândește-te mai bine. Dar ar fi păcat să dai totul pe un altul.”, a scris un utilizator.

În această dimineață, în urmă cu doar câteva minute, Deea Maxer a avut o primă reacție după ce a anunțat divorțul de tatăl copiilor ei. ”Gura lumii numai pământul o asupă!”, un citat al lui Anton Pann.

Mara Bănică, surprinsă de divorțul dintre Deea și Dinu Maxer

Marți, 28 martie, ambii parteneri au anunțat într-un mesaj comun postat pe social media că divorțează și că preferă să nu ofere prea multe detalii pe acest subiect. De asemenea, aceștia nu au vorbit nici despre motivul care a dus la ruptura dintre ei.

Pe lângă alte vedeta care s-au arătat mirate, nici Mara Bănică nu a digerat prea bine vestea primită. Jurnalista a rămas șocată și se întreabă ce alt cuplu faimos din România va divorța, având în vedere că inclusiv o relație de 18 ani s-a terminat subit.

Mara Bănică spune că i-a cunoscut pe cei doi de ani buni și a văzut că ambii se iubeau, erau îndrăgostiți, uniți, dar și atenți unul cu celălalt. Tocmai din acest motiv, îi este dificil să înțeleagă când au ajuns cei doi în acest punct.

Dacă și Maxerii s-au despărțit, ce o mai urma? Îi cunosc de o grămadă de ani și mereu mi s-a părut că au o legătură fenomenală! Uniți, îndrăgostiți, drăgăstoși, atenți unul cu celălalt… Trist”, a scris Mara Bănică, pe contul ei de Facebook, la scurt timp după anunțul divorțului.