S-a aflat motivul divorțului dintre Florin Piersic și Anna Széles, cea de-a doua soție: „Se obrăznicise! Am fost avertizată să am grijă”

S-a aflat motivul divorțului dintre Florin Piersic și Anna Széles. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, s-au căsătorit în 1975, iar un an mai târziu a venit pe lume băiatul lor, Daniel. După zece ani de relație, au decis să se despartă, spre uimirea tututor.

21 sept. 2023, 17:04
S-a aflat motivul divorțului dintre Florin Piersic și Anna Széles, cea de-a doua soție: „Se obrăznicise! Am fost avertizată să am grijă”
S-a aflat motivul divorțului dintre Florin Piersic și Anna Széles

S-a aflat motivul divorțului dintre Florin Piersic și Anna Széles. La acea vreme, se vehicula în presă că motivul real al separării ar fi, de fapt, infidelitatea actorului. ”Pentru că, la un moment dat, am aflat prea multe. Se obrăznicise! Iar atunci sufeream pentru orice zvon de infidelitate aflam. Chiar prima lui soţie mi-a spus după ani de zile, când ne-am întâlnit la Ambasada României din Budapesta: Eu am vrut să-ţi atrag atenţia, dragă Aniko, că trebuia să ai grijă!”, spunea Anna Széles.

Citește și: Pensia infimă primită de Florin Piersic, după aproape șapte decenii petrecute în slujba teatrului românesc. Cum îl recompensează statul pe marele actor

S-a aflat motivul divorțului dintre Florin Piersic și Anna Széles

Cei doi au împreună un fiu, pe Daniel, care locuiește peste hotare. Este cel de-al doilea copil al marelui actor, primul fiind Florin Piersic Jr., din mariajul cu Tatiana Iekel.

Florin Piersic și Anna Széles după ani buni la Viena Actrița a venit să-l vadă pe tatăl copilului ei, într-un spectacol pe care acesta îl avea în Austria. Medeea Marinescu a fost cea care a publicat o fotografie cu cei doi pe Facebook.

De când am plecat din tară ştiam, cumva, că s-ar putea să vină. Dânsa nu stă la Viena, fiul ei şi-al lui Florin, Daniel, locuieşte la Viena. Anna Széles stă de foarte mulţi ani la Budapesta şi a venit, special, pentru spectacol, pentru că nu-l văzuse.

I-am auzit, la un moment dat, glasul pe hol, dar nu am apucat să o văd înainte de spectacol. Eram în culise şi am auzit cum l-a primit sala pe Florin. A fost un urlet, ăsta e cuvântul. Nu au aplaudat puţin, lumea urla. Închipuiţi-vă o sală mare, o hală, unde s-au pus şi scaune în plus.

La un moment dat, Florin a zis foarte frumos – pentru că el, de obicei, vorbeşte cu publicul înainte: Şi, acum, vreau să vă prezint pe cineva. În sală se află şi fiul meu, şi cei doi copii ai lui, nepoţii mei, dar şi artista sufletului meu”, a declarat Medeea Marinescu, pentru Click.ro.