Tensiuni între doi mari actori. Florin Piersic și Dorel Vișan nu au jucat niciodată împreună: „Am avut noi nişte discuţii”. Abia acum s-a aflat

Florin Piersic și Dorel Vișan nu au jucat niciodată împreună. Ambii clujeni și nume grele în lumea teatrului, cei doi actori n-au împărţit niciodată scena. N-au jucat împreună în vreun film sau în vreo piesă de teatru. Motivul pentru care nu s-ar fi întâmplat asta este din cauza unor divergenţe pe care le-au avut.

28 mai 2023, 12:33
Tensiuni între doi mari actori. Florin Piersic și Dorel Vișan nu au jucat niciodată împreună: „Am avut noi nişte discuţii”. Abia acum s-a aflat
Florin Piersic și Dorel Vișan nu au jucat niciodată împreună

Florin Piersic și Dorel Vișan nu au jucat niciodată împreună. Cel din urmă a recunoscut că au existat tensiuni între ei, însă, la acest moment nu mai există nicio problemă, fapt pentru care, la „presiunea” publicului, e posibil ca cei doi să pregătească un spectacol comun, unic până acum.

Citește și: Moment emoționant. Mihai Bendeac se înclină în fața lui Florin Piersic. O întâmplare care a impresionat publicul

Florin Piersic și Dorel Vișan nu au jucat niciodată împreună

Se pare că tensiunile dintre cei doi mari actori clujeni au avut loc în perioada în care Dorel Vişan era directorul Teatrului Naţional din Cluj. Florin Piersic povestea atunci în cercuri restrânse că neînţelegerile dintre el şi Vişan ar fi fost generate de un proiect cultural, piesa „Oameni şi şoareci”, în care ar fi trebuit să joace împreună şi să-şi împartă rolurile.

Relaţia mea cu Florin Piersic e bună. Am avut noi nişte discuţii odată. Şi am trecut atunci peste ele. Şi el şi-a dat seama că nu aveau rost. Era o treabă… A zis ceva, eu am zis altceva. Şi, din vorbele astea, s-a iscat, aşa, o mică hârâială, ca să zic aşa.

Eu îl apreciez foarte mult pe Florin. E un om special, un artist special, care nu se va mai naşte încă un secol, un artist de felul lui. Şi numai de-al lui. De al multor artişti mari care au fost la noi şi care nu mai sunt. E un fel de ritm al lumii. Este o perioadă când dă valori, şi este o perioadă când nu mai dă valori. Acum suntem într-o perioadă în care valorile sunt în derută. Trăim o perioadă de declin, o perioadă de sfârşitul civilizaţiei”, a spus Dorel Vişan, potrivit Cluj24.ro.