S-a aflat numele următorului concurent care va participa la Survivor România 2023. Este unul dintre cei mai apreciați luptători din România

Survivor România 2023 începe în câteva săptămâni, iar producătorii competiției sportive de la Pro TV pregătesc echipele care vor merge în Republica Dominicană. Noua ediţie se anunţă a fi una incendiară, cu concurenţi aleşi pe sprânceană.

13 dec. 2022, 10:21
S-a aflat numele următorului concurent care va participa la Survivor România 2023. Este unul dintre cei mai apreciați luptători din România

Emisiunea Survivor România, prezentată de Daniel Pavel, va începe la începutul anului viitor, la Pro TV.  Echipele vor fi formate din șase fete și șase băieți, gata să treacă prin probe de foc, pentru ajunge în marea finală, însă doar unul dintre ei va câștiga marele premiu.

Numele următorului concurent care a acceptat provocarea de a merge în Republica Dominicană a fost dezvăluit și este unul dintre cei mai apreciați luptători din România.

Printre cei care au spus „DA” provocării Pro TV este chiar Ionuț Iftimoaie, un luptător cu foarte multă experiență.

Se pare că producătorii emisiunii nu se află la prima încercare de a-l aduce în Republica Dominicană pe bărbatul de 44 de ani, doar că de această dată s-a lăsat convins după ce a văzut întregul parcurs al rivalului său, Cătălin Zmărăndescu, a anunțat FANATIK.

Citiți și: Când va începe Survivor 2023. Fostul câștigător al show-ului, Alex Delea, a făcut anunțul așteptat de toată lumea

Prezentatorul Daniel Pavel a anunțat când va începe Survivor România 2023

„În ianuarie, așa cum i-am obișnuit pe fanii emisiunii, vom fi acolo. Suntem în Dominicană și reamintesc faptul că filmăm în regim de foc automat, pentru că se filmează și se difuzează la un număr de două-trei-patru zile. Se va vedea pe Voyo înainte, platforma noastră de la PRO TV, dar filmările sunt aproape în regim de live”, a spus Daniel Pavel, care începe să se pregătească pentru Survivor România 2023.

Ionuț Iftimoaie, fost luptător de K1, era o țintă mai veche a producătorilor, iar decizia de a accepta oferta a venit în urma relației foarte bune pe care fostul luptător o are cu Pro TV.

Fostul sportiv, în vârstă de 44 de ani, s-ar fi lăsat convins să participe la Survivor România 2023, după ce a văzut întregul parcurs al lui Cătălin Zmărăndescu în luptele date în jungla din Republica Domicană.

Ionuț Iftimoaie s-a retras din ringul de box în 2016.  Fostul sportiv și soția lui, Maria, trăiesc în Bacău, unde în urmă cu trei ani și-au dezvoltat o afacere în domeniul agrementului, în Comănești. Cei doi sunt căsătoriți de 15 ani și au împreună trei copii.

„Este un proiect făcut de primărie, pe fonduri europene, și este foarte mare. Ionuț fiind cetățean de onoare al comunei Comănești, județul Bacău, i-au dat complexului numele lui. Proiectul este de anul trecut. Aici se fac multe evenimente sportive, culturale, iar vara localnicii vin la piscină”, declara Maria Iftimoaie pentru Click!.

Citiți și: Primii Faimoşi de la Survivor România 2023. Noul sezon se anunţă unul incendiar