S-a aflat salariul fabulos al Monei Segall la Antena 1, fosta eminenţă cenuşie a PRO TV-ului

A lasat Pro TV-ul pentru Antena 1 pentru 20.000 de euro pe luna. Acesta este salariul cu care a fost momita Mona Segall, celebra producatoare a unor show-uri de succes, sa vina la postul din Baneasa.

09 oct. 2014, 11:17
S-a aflat salariul fabulos al Monei Segall la Antena 1, fosta eminenţă cenuşie a PRO TV-ului

In primavara, Segall a decis sa schimbe macazul si a plecat de la Pro TV la Antena 1, multa lume s-a intrebat care sa fi fost motivul care a determinat-o sa faca o asemenea schimbare, scrie wowbiz.ro. Detalii incredibile ies abia acum la iveala.

Citeşte şi Scandal ” la cuţite” între PRO TV şi Antena 1 pentru „Iadul Bucătarilor”

Pentru munca pe care o depune zilnic pentru show-urile de la Antena, Mona Segall este rasplatita pe masura, sustin surse din televiziune. „Nu se stie exact salariul Monei Segall, mai ales ca ea nu este strict o angajata a postului, ci merge pe proiecte, insa, in mare, onorariul sau s-ar invarti la 20.000 de euro pe luna!”, au spus persoane apropiate Monei Segall.

Citeşte şi O nouă pierdere pentru PRO TV. Vezi ce vedetă a semnat contract cu postul concurent

Segall este celebra pentru emisiunile pe care le-a realizat la Pro TV, printre care se numara „Vocea Romaniei” sau „Dansez pentru tine”. Ea a lucrat vreme de 19 ani in postul din Pache Protopopescu.