S-a aflat secretul Irinei Loghin. Cum a fost fotografiată artista în plină stradă

S-a aflat secretul Irinei Loghin. La 83 de ani, artista se menține într-o formă fizică de invidiat. Felul în care arată, dar și tonusul pe care îl are nu îi justifică vârsta din buletin, ceea ce este un exemplu pentru fanii ei şi nu numai.

15 nov. 2022, 22:30
S-a aflat secretul Irinei Loghin. Cum a fost fotografiată artista în plină stradă
S-a aflat secretul Irinei Loghin

S-a aflat secretul Irinei Loghin. Cântăreaţa de muzică populară este o împătimită a mișcării, iar ora de jogging nu-i lipsește din program de ani de zile. Pe lângă acest lucru, mai sunt și alte reguli pe care și le-a impus și pe care le respectă cu sfințenie, tocmai pentru că și-a dorit să se bucure de o viață lungă și fericită.

Citeşte şi: Irina Loghin îşi ia înapoi pensia specială. Câţi bani va primi lunar pentru cele două mandate în Parlamentul României

S-a aflat secretul Irinei Loghin

Recent, a fost fotografiată de Cancan.ro, chiar în timpul plimbării. Chiar dacă temperaturile nu erau deloc plăcute, Irina Loghin îşi continuă rutina indiferent de vreme. „Fac multă mişcare, foarte multă mişcare zi de zi. Am spus o şi o repet. Să vă intre în cap, scumpe doamne, mişcarea este sfântă pentru a te menţine într-un fel sănătos”, declară interpreta de muzică populară.

Mai mult decât atât, de mai bine de 40 de ani, Irina Loghin a renunțat la carne, o decizie pe care nu o regretă. Totul a pornit de la un episod de toxinfecție alimentară care a dus-o de pe scenă direct la spital.

Am făcut o intoxicație mare… Eram pe scenă cu maestrul dirijor Ionel Budișteanu. Am început să amețesc, să văd steluțe în fața ochilor. M-am dus aproape de maestrul Budișteanu și i-am spus ‘țineți-mă că mă prăbușesc’… Mi s-au muiat picioarele, m-au luat cu salvarea, m-au dus la spital. De atunci am tăiat carnea de pe lista alimentelor și toate proteinele le iau din nucă, din migdale…”, își amintește artista.