S-a aflat secretul lui Neti Sandu. Cum se menţine în formă, la 64 de ani: „Acesta este ritualul meu”

S-a aflat secretul lui Neti Sandu. Celebrul astrolog se menţine în formă la vârsta de 64 de ani şi pare că timpul stă în loc pentru ea. Arată la fel de ani de zile, iar vârsta din buletin rămâne doar un număr pentru ea.

27 apr. 2023, 09:34
S-a aflat secretul lui Neti Sandu. Cum se menţine în formă, la 64 de ani: „Acesta este ritualul meu”
S-a aflat secretul lui Neti Sandu

S-a aflat secretul lui Neti Sandu. Chiar dacă arată foarte bine, se confruntă cu diverse probleme specifice vârstei, însă ştie cum să le rezolve. Atunci când durerile nu-i dau pace, spune că are un ritual la care nu renunță niciodată și care o ajută să aibă o stare fizică excelentă, în cea mai mare parte a timpului.

S-a aflat secretul lui Neti Sandu

Am perioade foarte bune și mă gândesc Doamne, cum pot să mă simt așa bine când cu două ore în urmă mă dureau toate. E vorba de gradul de efort pe care îl fac și, în general, efortul este intelectual, psihic, dar e ca și cum aș face efort fizic, eu așa îl resimt.

Ce fac ca ritual este doar un masaj, fie cu mâinile, fie cu ventuze de silicon – asta e tot.”, a declarat Neti Sandu, potrivit Unica.ro.

Citeşte şi: Neti Sandu dezvăluie momentul şocant care a avut un impact uriaş asupra ei: “Mi-a zis că sunt singura care are ce trebuie!”

Cum a reușit Neti Sandu să treacă peste depresie

Prezentatoare de la Pro TV Neti Sandu a oferit detalii despre fosta ei relație, care a durat 10 ani. Întrebată despre momentul de cotitură din viața ei, ea a recunoscut că despărțirea a fost cea care i-a schimbat viața.

Dacă rămâneam în fosta relație, de 10 ani, nu schimbam nimic, eu credeam că sunt fericită și viața mergea înainte, pentru că eu ziceam că așa trebuie.

Acesta a fost evenimentul nefericit care m-a plonjat într-o depresie din care în momentul când am decis să ies a fost salvarea mea. Partea bună a fost că am ajuns aici, să fac ceea ce fac și astăzi, lucru care venea dintr-un hobby. De aici mi s-a schimbat toată viața.

Cred că toată lumea trebuie să experimenteze, pentru că nu există o regulă, o rețetă, nu există garanții. Nu poate să spună nimeni că, dacă faci așa, nu ai cum să dai greș. Eu nu pot să spun asta. Știu sigur că, astăzi, eu nu pot sta cu cineva, pentru că problema sunt eu.

El poate să fie cum știe el, dar eu nu sunt atât de cameleonică încât să mă pot plia ușor. Atunci, la început, credeam că așa trebuie, că e ușor să te modelezi, acum nu mai merge așa”, a declarat Neti Sandu, pentru revista Viva.