S-a ales praful de Gașca Zurli! Al treilea membru al trupei pentru copii și-a anunțat plecarea. Truli își ia adio: „Nu îmi voi aminti cu plăcere”

Gașca Zurli se cutremură din temelii, după ce trei membri ai trupei au anunțat că se retrag din activitate. După Vero Căliman și Ionuț Varodi, respectiv Fetița Zurli și Bucătărașul Lulu, și Răzvan Marina, cunoscut ca Truli sau Tura Vura a decis să meargă pe un alt drum, separat de colegii săi.

05 mart. 2024, 11:36
S-a ales praful de Gașca Zurli! Al treilea membru al trupei pentru copii și-a anunțat plecarea. Truli își ia adio: „Nu îmi voi aminti cu plăcere”
S-a ales praful de Gașca Zurli! Al treilea membru al trupei pentru copii și-a anunțat plecarea. Truli își ia adio: „Nu îmi voi aminti cu plăcere”

După ani buni în care personajele din Gașca Zurli au bucurat milioane de părinți și copiii, trupa a ajuns să se destrame. Nu mai puțin de trei membri au anunțat că aleg să meargă pe drumuri separate în viață.

Citește și: Mirela Retegan, despre divorțul de tatăl fiicei sale. Fondatoarea Zurli: „Îți trebuie multă voință să pui fericirea copilului tău înainte nefericirii tale”

S-a ales praful de Gașca Zurli! Al treilea membru al trupei pentru copii și-a anunțat plecarea

Gașca Zurli se dezbină! Trei membri au anunțat că vor merge pe drumuri diferite, după aproape 15 ani de activitate în echipa coordonată de Mirela Retegan. După ce Vero Căliman, care a interpretat rolul fetiței Zurli și Ionuț Varodi, car el-a jucat pe Bucătărașul Lulu, și Răzvan Marina, care l-a interpretat pe Truli sau Tura Vura, a anunțat că pleacă in Gașca Zurli.

În timp ce comentariile de regret au curs, un lucru a atras atenția asupra plecării lui Marina. Pe lângă experiențele plăcute, actorul a avut parte și de momente mai puțin comode, lăsând de înțeles că acestea ar fi contribuit destul de mult la decizia plecării din trupa de divertisment pentru copii.

„După 13 ani de călătorii, spectacole, sute de mii de kilometri, zeci de orașe și clipe memorabile alături de colegii mei din Gașca Zurli, a venit momentul să îmi iau rămas bun de la Truli și Tura Vura și să le mulțumesc celor care au făcut parte din drumul meu profesional de până acum. În cei 13 ani am învățat și evoluat mult, dar au existat și multe momente de care nu îmi voi aminti cu plăcere. Astăzi vreau să mulțumesc copiilor pentru zâmbetele, îmbrățișările și dragostea lor, și părinților pentru râsetele și susținerea lor necondiționată. A fost o onoare să fiu parte din viața voastră. Nu voi uita niciodată aceste momente și sunt mândru de tot ce am realizat împreună cu colegii mei pentru copiii din România. În continuare, îmi voi concentra toată atenția și energia către proiecte care mă vor solicita ca actor și către @eracoolevents , proiectul meu personal care se ocupă cu organizarea de evenimente. Vă mulțumesc!”, a fost mesajul lui Răzvan Marina.

Citește și: Drama neștiută a Fetiței Zurli. Actrița Vero Căliman ascunde o puternică suferință