S-a bronzat cu masca pe faţă. Video-ul cu bărbatul a devenit viral

S-a bronzat cu masca pe faţă. O înregistrare video cu un bărbat care spune că a făcut plajă cu masca chirurgicală pe față, pentru că a uitat să o scoată, s-a viralizat pe rețelele de socializare. A înregistrat milioane de vizualizări și sute de comentarii.

10 iun. 2021, 15:22
S-a bronzat cu masca pe faţă. Video-ul cu bărbatul a devenit viral
S-a bronzat cu masca pe faţă

S-a bronzat cu masca pe faţă. Un bărbat a devenit cunoscut după ce a făcut o filmare, în care apare cu faţa bronzată. Însă, nu este un bronz aşa cum se aşteaptă toată lumea, ci unul cu urme de la masca de protecţie.

Citeşte şi: SONDAJ Mai mult de jumătate dintre români vor continua să poarte mască, în pofida faptului că această restricţie nu se va mai aplica în spaţiile deschise şi în spaţiile închise neaglomerate

S-a bronzat cu masca pe faţă

Internauţii s-au amuzat teribil când au văzut imaginile. Însă, bărbatul nu este deloc încântat. ”Deci, ieri am facut plajă în grădină. Și am uitat să-mi scot masca. Chiar nu sunt fericit, băieți. Cum o să muncesc în halul ăsta?” – spune bărbatul, ușor trist.

Videoclipul a înregistrat milioane de vizualizări pe Twitter, fiind redistribuit și pe alte rețele de socializare.

Fără mască la locul de muncă de la 1 iunie

Persoanele vaccinate vor putea renunța la purtatul măștii de protecție în spațiile închise, însă cu respectarea unor condiții. Această măsura se va aplica doar la locul de muncă.

Masca de protecție poate fi eliminată la locul de muncă  în spații închise unde își desfășoară activitatea maxim 5 persoane, cu condiția ca acestea să fie complet vaccinate, iar în zonele respective nu este permis accesul publicului sau a altor lucrători, rămânând obligatorie în toate spațiile închise comune.” a declarat Raed Arafat.

Nu se pune problema să renunțăm la masca de protecție în orice spațiu închis. Doar la locul de muncă. Dacă din 5 persoane e una singură nevaccinată, toți trebuie să poarte mască.”, a subliniat Arafat.


loading...
Partenerii noștri