S-a decis unde se va juca FCSB – CFR Cluj, meciul decisiv pentru titlu. Anunţ oficial făcut de Mihai Stoica

FCSB a comunicat Ligii Profesioniste de Fotbal că meciul cu CFR Cluj, de pe 22 mai (ora 20:30), se va juca la Buzău. Cel mai probabil, partida din ultima etapă va fi decisivă pentru stabilirea campioanei în sezonul 2021-2022 din Liga 1.

11 mai 2022, 16:48
S-a decis unde se va juca FCSB – CFR Cluj, meciul decisiv pentru titlu. Anunţ oficial făcut de Mihai Stoica
S-a decis unde se va juca FCSB - CFR Cluj, meciul decisiv pentru titlu

S-a decis unde se va juca FCSB – CFR Cluj, meciul decisiv pentru titlu. Directorul sportiv bucureştenilor, Mihai Stoica, a anunţat, că meciul din ultima etapă a play-off-ului a Ligii 1 va avea loc la Buzău.

S-a decis unde se va juca FCSB – CFR Cluj, meciul decisiv pentru titlu. Anunţ oficial făcut de Mihai Stoica

„Eforturile tuturor celor care ne-au alungat din nou, probabil zâmbind, din Bucureşti au fost încununate de succes. Prin urmare, meciul în care sperăm să jucăm pentru titlu se va disputa la Buzău, acolo unde mereu am fost primiţi cu braţele deschise. Ce nu înţeleg factorii ăştia de decizie este faptul că românii empatizează enorm cu cei nedreptăţiţi. Ei vor pierde la alegeri, noi vom câştiga suporteri. P.S. Până atunci trebuie să căştigăm sâmbătă la despărţirea temporară de stadionul unde 55.000 locuri ar fi fost insuficiente pentru stelişti. În anumite condiţii”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

CSA Steaua cere locul lui FCSB din Liga 1 și dezafilierea clubului lui Gigi Becali. Adrese oficiale către FRF, UEFA şi FIFA

Gigi Becali a făcut o ultimă încercare ca partida dintre FCSB și CFR Cluj să se joace pe Arena Națională, însă a primit un răspuns negativ. În perioada 16 mai – 11 iunie, cel mai mare stadion din țară va fi indisponibil, deoarece este rezervat de festivalul muzical Saga (3-5 iunie). Cum răspunsul la cererea de închiriere a stadionului din Ghencea a întârziat, FCSB a luat decizia finală și a decis ca meciul cu CFR Cluj din ultima etapă să se joace pe arena din Buzău, care are o capacitate de 12.000 de locuri.

FCSB are autocar de 450.000 de euro! Crucea creştină, desenată lângă numele unei casei de pariuri! FOTO

„Mergem la Buzău, deja s-au făcut lucrările de gazon. Facem stadion pentru fotbal, dar avem o finală de campionat, la care ar veni 100.000 de oameni, dar ei vor să jucăm la Buzău, cu 15.000. Numai în România se poate așa ceva. Nicăieri pe globul pământesc, nici în țările africane o asemenea anomalie nu se poate întâmpla”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.