S-a dus la spital acuzând dureri de spate şi a născut 6 ore mai târziu

O femeie de 24 de ani din Anglia a mers la spital pentru că o durea spatele şi şase ore mai târziu a dat naştere unei fetiţe, cu cinci săptămâni mai târziu decât termenul normal.

RomaniaTV.net
27 nov. 2012, 11:33
S-a dus la spital acuzând dureri de spate şi a născut 6 ore mai târziu

Kayleigh Renwick, o tânără din Stanley şi mamă a unei fetiţe de doi ani, a mers însoţită de partenerul ei la o clinică, fiind convinsă că are o infecţie la rinichi, care îi provoacă dureri insuportabile de spate. Ea nu a luat în considerare opţiunea unei sarcini deoarece a avut perioade regulate de menstruaţie şi chiar a pierdut din greutate.

După un control de rutină la urină, medicul a întrebat-o în cate luni este însărcinată şi a trimis-o de urgenţă la un spital pentru mai multe investigaţii.

„Citeşti despre alte femei cum nu realizează că sunt însărcinate şi te gandeşti cum poţi să nu ştii. Nu am avut nici cărucior, nici pătuţ. Le-am dat pe toate după Grace ca şi când nu am mai face copii”, mărturiseşte femeia pentru Daily Mail.

„Daca mi-ar fi spus că sunt în patru luni, aş fi putut să mă adun, dar ei mi-au spus că sunt veşti bune şi că am o dilatare de 8 cm. N-am putut să cred. Am intrat în şoc şi am început să vomit. Am făcut şi un test de sarcină la un moment dat şi era negativ„, adaugă Kayleigh.

Lucy, aşa cum au numit-o părinţii săi, s-a născut şase ore mai tîrziu foarte uscată şi cu pielea crăpată din cauza faptului că placenta încetase să mai funcţioneze. Medicii s-au mirat cum a supravieţuit având în vedere că s-a născut cu cinci săptămâni mai târziu.

Fetiţa are acum şase luni şi a fost diagnosticată cu o boală severă cunoscută sub denumirea de Sindromul Capului Plat, o boală care îi provoacă diformităţi la cap. Medicii au afirmat că boala copilului a fost cauzată de condiţiile neprielnice pe care fătul le-a avut în uter.

Părinţii acesteia trebuie să strângă 2.000 de lire pentru a-i achiziţiona acesteia o cască craniană, care îi va reda forma capului.