S-a incheiat primul proces cu postări pe Twitter ca dovezi

Este incredibil nivelul de influenta al unui proces in momentul in care repercursiunile sale depasesc cu mult pedeapsa efectiva sau cazul in sine. Un scriitor pe nume Malcolm Harris a fost condamnat dupa ce au fost introduse in sala de judecata ca si dovezi postari de ale sale de pe Twitter.

RomaniaTV.net
14 dec. 2012, 13:42
S-a incheiat primul proces cu postări pe Twitter ca dovezi

O serie de postari cedate de catre Twitter acuzarii au dus la condamnarea unuia dintre protestatarii din Occupy Wall Street. Desi este vorba doar de niste zile de munca in folosul comunitatii, respectivele postarii pe Twitter obtinute fortat de catre procurori au reprezentat dovada fara echivoc a vinovatiei lui Malcolm Harris, potrivit Playtech.ro.

Practic, Harris se batea cu pumnul in piept ca nu a auzit insistentele politistilor de a sta pe trotuar in timpul manifestarilor. In contradictie cu marturia sa mincionasa, o postare pe Twitter de pe 1 octombrie 2011 a confirmat ca scuza indrugata de el la proces a fost fictiva „Au incercat sa ne opreasca, in mod absolut nu si-au dorit sa fim pe trotuar”, scria el cu cateva ore inainte de evenimentele care au dus la arestarea sa.

Citeşte articolul complet despre primul proces cu postări pe Twitter pe Playtech.ro.