S-a îndrăgostit de unul dintre cei mai CIUDAŢI oameni de pe planetă: „Suntem un cuplu normal” VIDEO

Prietena unui para-atlet profesionist spune că, deşi iubitul ei are una dintre cele mai rare afecţiuni din lume, ei sunt, de fapt, un cuplu normal.

RomaniaTV.net
06 aug. 2013, 09:11

Alice Miller, în vârstă de 23 de ani, l-a întâlnit pe Tom Staniford, în vârstă de 24 de ani, on-line, și spune că s-au plăcut „instantaneu”, iar acum locuiesc împreună în Londra, potrivit DailyMail.

Tom Staniford este unul din cei opt oameni din lume cu sindromul MDP, ceea ce înseamnă că de la vârsta de 12 ani el nu a mai putut stoca grăsime sub piele sau chiar pe tălpi.

El are, de asemenea, doar 40 la sută din muşchii unui om normal, de statură medie și are auzul slab.

Surprinzător, domnul Staniford, de asemenea, suferă de diabet de tip 2 – o boală, de obicei, asociată cu obezitatea.

Alice Miller, care lucrează pentru experții în biciclete, CycleFit, s-a îndrăgostit pe loc de Tom.

„Ne-am înţeles instantaneu on-line, şi mi-a fost foarte ușor să vorbesc cu el. El mi-a spus despre boala lui și am văzut câteva poze cu el, dar eu nu am ştiut cu adevărat cum arată până când nu l-am cunoscut în persoană”, povesteşte Alice.

„Inițial, nu ştiam cum să reacţionez, deoarece oamenii se uitau ciudat la Tom, dar pe el nu îl deranja şi asta m-a făcut să mă simt mai bine”, a mai explicat Alice.

Alice Miller spune că un sunt cuplu normal,  în afară de faptul că nu merg în cluburi şi nu beau alcool, pentru că Tom est atlet şi trebuie să se menţină sănătos.