S-a întâmplat în Olanda: S-au certat pe Facebook, apoi a omorât-o

Caz incredibil în Olanda! Un tânăr de 15 a fost condamnat la un an de închisoare şi trei ani într-o instituţie psihiatrică pentru o crimă.

RomaniaTV.net
03 sept. 2012, 20:58
S-a întâmplat în Olanda: S-au certat pe Facebook, apoi a omorât-o

Adolescentul a primit pedeapsa maximă pentru un minor, după ce a înjunghiat o fată, din cauza unor comentarii postate pe Facebook.

Adolescentul de 15 ani a ucis-o pe Winsie, o tânără de aceaşi vârstă cu el la începutul anului. Totul a fost provocat de o dispută pe reţeaua de socializare Facebook.

Winsie s-a certat cu o altă fată, iar în urma comentariilor aprinse aceasta l-a contactat pe Jing Hua. Tânărul a acceptat, în schimbul a 150 de euro, să comită crima. Acum, acesta a fost condamnat la un an de închisoare, pedeapsa maximă pentru un minor.

Băiatul a fost găsit vinovat şi pentru tentativă de omor. El a încercat să-l înjunghie şi pe tatăl tinerei, în timp ce acesta a intervenit să-şi apere fiica.

Tânărul-ucigaş a mai fost trimis de judecători pentru 3 ani într-o instituţie de psihiatrie. Judecătorii au considerat că acesta trebuie să primească îngrijiri medicale, deoarece are ‘probleme de comportament cu tendinţe psihopate’.