VIDEO: S-A ÎNTORS IARNA. Ninge în România. PROGNOZA METEO

Circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă, marţi dimineaţă, pe mai multe drumuri importante şi pe sectoarele care traversează zonele înalte din judeţul Harghita, după ce a nins, drumarii intervenind cu utilaje de deszăpezire.

RomaniaTV.net
04 mart. 2014, 08:30
VIDEO: S-A ÎNTORS IARNA. Ninge în România. PROGNOZA METEO

În Harghita a început să ningă marţi dimineaţă, pe drumurile din judeţ depunându-se zăpada. Seful de cabinet al prefectului de Harghita, Adrian Pănescu, a declarat pentru presa locală că se circulă în condiţii de iarnă pe drumul european 578 Băile Tuşnad – Topliţa, între Miercurea Ciuc şi Gheorgheni, pe DN 12 A Miercurea Ciuc – Ghimeş şi pe DN 13A Miercurea Ciuc -Odorheiu Secuiesc, pe caroabil acoperit cu până la două centimetri de zăpadă, precum şi în sectoarele înalte ale celorlalte şosele naţionale din judeţ.

În Harghita a fost una dintre cele mai grele ierni din România

Citeşte şi PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI

Temperaturile au scăzut în această dimineaţă în judeţul Harghita până la minus 9,1 grade Celsius la Joseni, temperaturi scăzute fiind şi la Miercurea Ciuc, de minus 8,6 grade Celsius. 

Cel mai frig a fost la Joseni, unde s-a înregistrat şi minima naţională de minus 9,1 grade Celsius. 

Meteorologii avertizează că vremea se menţine geroasă şi în următoarele două zile, pentru dimineaţa de vineri fiind prognozate minus 8 – 9 grade Celsius în judeţul Harghita.