S-a prăbuşit o clădire rezidenţială, 19 oameni au murit sub dărâmături VIDEO

Echipele de salvare au încercat să îndepărteze molozul, însă ploaia abundentă a împiedicat operaţiunile de salvare.

28 iun. 2022, 22:01

O clădire rezidenţială cu patru etaje s-a prăbuşit în capitala financiară a Indiei, Mumbai, în cursul nopţii, incident care s-a soldat cu moartea a cel puţin 19 persoane, iar numărul victimelor este foarte probabil să crească, au anunţat oficialii, relatează Reuters.

Două persoane decedate şi peste 60 rămase sub dărâmături după ce Rusia a bombardat o şcoală din Lugansk GALERIE FOTO
O parte a clădirii, situată într-o suburbie aglomerată din partea centrală a oraşului, s-a prăbuşit, luni, în jurul de miezul nopţii, a precizat organismul civic al oraşului BMC. Echipele de salvare au încercat să îndepărteze molozul, însă ploaia abundentă a împiedicat operaţiunile de salvare.

Incidente similare sunt frecvente în Mumbai în timpul sezonului musonic, mai ales din cauza infrastructurii slabe.

Tren deraiat după coliziunea cu o basculantă. Sunt morţi şi răniţi, iar circulaţia este blocată total FOTO şi VIDEO
Mai mult de doisprezece persoane au fost rănite în accident, dintre care zece au fost externate din spitale după ce au primit îngrijiri medicale, potrivit BMC.

”Oamenii care locuiesc în clădire au fost rugaţi să îşi elibereze locuinţele în urmă cu cinci, şase ani. În fiecare an li s-a trimis un avertisment, dar nimeni nu a plecat”, a spus Suvrana Bansode, un locuitor din zonă.

VIDEO şocant Momentul în care rușii bombardează un mall, surprins de camerele dintr-un parc. Oameni disperați sar în lac


loading...