S-a prăbuşit pe stradă şi a murit fulgerător. Sute de mesaje de condoleanţe pe Facebook

Geanina, o tânără româncă, a murit, după ce s-a prăbușit pe stradă în Viena. Femeia de 30 de ani era căsătorită și era mama unei fetițe care a rămas orfană.

18 iul. 2019, 06:23
S-a prăbuşit pe stradă şi a murit fulgerător. Sute de mesaje de condoleanţe pe Facebook

Dramă fără margini pentru o familie de români din Viena. Geanina T. a căzut pe stradă, în timp ce se întorcea de la serviciu, după cum a povestit pe Facebook o prietenă. Tânăra româncă avea 30 de ani şi era mama unei fetiţe, Briana. Femeia a căzut fără suflare în stradă, vestea morții îndurerând atât familia, cât și prietenii. 

După aflarea teribilei vești, soţul Geaninei, Marius, a postat un mesaj cutremurător pe Facebook: „Ai plecat prea repede dintre noi …cea mai minunata mamă și soție…gandul meu si a lui Briana va fi mereu la tine…sa ai in continuare grija de noi de acolo dintre ingeri”, a scris acesta.

Bărbatul şi-a rugat prietenii să se strângă împreună la locul în care a căzut secerată Geanina şi unde a fost ridicat un mic altar pentru o rugăciune.

Sute de mesaje de condoleanţe curg pe paginile de pe reţeaua de socializare a Geaninei, prietenii şi rudele fiind şocaţi de moartea fulgerătoare a tinerei românce, care nu era cunoscută ca suferind de vreo afecţiune.

Medicii vor efectua autopsia pentru a stabili cauza exactă a decesului.